Lichaam 32 moeder Myrtle Bons levenloos aangetroffen – politie Suriname

vermissing politie Bons

Een hartverscheurend bericht van overlijden. Het lichaam van de vermiste moeder is in een onderwater gelopen zandput aangetroffen. Ze is vermoord!

Velen hebben meegezocht, velen hebben meegebeden. Vele oproepen zijn gedaan. Myrtle Bons was spoorloos. We hoopten allemaal dat ze veilig en wel weer thuis zou komen, thuis bij haar 5 kinderen. Maar helaas.

Wij van FamilieNieuws wensen haar kinderen en de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte met dit ontzettend zware verlies. Het recht zal zegevieren. Bekijk het voorlopige politie bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. 

Lijk vermiste Myrtle Bons aangetroffen in een zandput. Dat schreef politie Suriname zojuist. Op woensdagmiddag 14 oktober is het ontzielde lichaam van de als vermist opgegeven 32-jarige Myrtle Bons in een onderwater gelopen zandput aangetroffen in het district Brokopondo.

Mevrouw Myrtle Bons is door middel van geweld om het leven gebracht. Obductie heeft dat ook uitgewezen. Een familielid had enkele dagen geleden aangifte van haar vermissing gedaan op het politie bureau Domburg. Volgens verklaring verliet Myrtle haar woning op maandagmorgen 5 oktober om haar kinderen af te schrijven van een school te Houttuin. De afdeling Kapitale Delicten is belast met dit strafrechtelijk onderzoek.

Eerdere berichten:

Bekijk de eerdere berichten, foto’s en video’s omtrent haar vermissing:

Vermissing 32-jarige MYRTLE BONS “MIERTJE” – politie Suriname – foto’s en video

Video – Mijn zusje wordt vermoedelijk vastgehouden door haar ex in Suriname. foto’s

Onze Kimayra Blijd (miertje) uit Suriname is vermist