Steekpartij tussen broers in Flora Paramaribo – politie Suriname

broers S

Van je eigen familie moet je het hebben.

Een vervelende en agressieve broer die zijn moeder en bloedeigen zusje terroriseert wilde zijn eigen broertje steken met een scherp voorwerp. Tijdens de worsteling raakte hij zelf gewond. Het gaat over de 25-jarige Worel uit Paramaribo.

[quads id=1]

Worel begon zelfs met de politie te vechten. Lees het officiële politiebericht omtrent dit familiedrama. Vreselijk voor een moeder om dit allemaal mee te maken. En wat moet je nou met zo een broer?

Politie Flora te Paramaribo

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Geweldenaar aangehouden en opgesloten. De 25-jarige Worel T. is op donderdag 1 oktober door de politie van het bureau Flora aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor mishandeling, bedreiging met een misdrijf en verzet. Worel is op zondag 20 september van dit jaar in vrijheid gesteld nadat hij opgesloten was voor diefstal, poging tot moord en zware mishandeling.

Drugs gebruik

[quads id=1]

Op woensdag 30 september ging Worel, die vermoedelijk onder invloed van een drugs was, te keer met zijn moeder, zijn jongere zus en zijn jongere broer. Hij greep op een bepaald moment naar een scherp voorwerp om zijn jongere broer daarmee te lijf te gaan. Toen zijn zus hem wilde tegen houden bedreigde hij haar.

Worel en zijn broer geraakten in een worsteling waarbij hij ontwapend werd. Worel ging zijn jongere broer toen met zijn blote handen te lijf. Tijdens dat gevecht raakte Worel gewond in zijn buikstreek en aan een van zijn handen met het scherp voorwerp dat zijn broer in handen had. Ondertussen was de politie van het bureau Flora ingeschakeld.

Vechten met de politie

[quads id=1]

Worel begon met de politieambtenaren te vechten toen zij hem wilden aanhouden. Uiteindelijk werd hij aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Daags daarna werd hij na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie van het bureau Flora in verzekering gesteld.