Nieuwe coronadode in Suriname – Video – HIV en covid-19

Helaas is er weer een nieuwe coronadode in Suriname. We hebben tevens 11 nieuwe besmettingen uit 208 swabs! We wensen de nabestaanden heel veel kracht toe. Zojuist zijn alle nieuwe cijfers omtrent het coronavirus in Suriname bekend gemaakt. U kunt ze bekijken in het bericht

[quads id=1]

Wat heeft HIV met Covid 19 te maken? Niets! Het zijn absoluut niet dezelfde ziekten. Maar er zijn veel dingen die we kunnen leren van de ziekte HIV. Zaken die we ook kunnen toepassen bij de bestrijding van het covid-19 virus.

[quads id=1]

Video – Bekijk de video van internist Dion Gajadin. Hij legt ons heel duidelijk uit wat we kunnen leren van de ziekte HIV gedurende deze corona pandemie. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef de belangrijke informatie en de video door aan iedereen!

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle, zojuist bekendgemaakte, cijfers. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Hiv en Corona

Maatregelen, quarantaine en isolatie. Woorden die we voor 2020 nooit te horen kregen en die nu meerdere keren per dag horen. Wat houden deze termen precies in? Internist Dion Gajadin  gaat ons aan de hand van een andere ziekte, de ziekte HIV, uitleggen wat deze termen precies betekenen. Maar let op: HIV en Covid-19 zijn absoluut niet dezelfde ziekten.

Video

[quads id=1]

Bekijk de video van de 65ste aflevering van het Covid-19 journaal. Internist Dion Gajadin heeft het over een aantal belangrijke termen. Termen die ook bij de ziekte HIV worden gebruikt. Hij legt ons uit wat ze betekenen. Kijk vanaf minuut 2.20:

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland