Mijn moeder is al twee maanden vermist in Suriname – we geven niet op

moeder vermist Paramaribo

Mama, waar bent u nou?

Het is alweer twee maanden geleden dat de gezinsleden van mevrouw Neméh Djowikromo – Sariman uit Paramaribo de dringende oproep van vermissing hebben geplaatst

[quads id=1]

Ze laten weten dat hun moeder nog steeds niet thuis is gekomen. Ze geven niet op!! Wij ook niet. We vragen daarom een ieder om mee te blijven zoeken. En het bericht wederom te delen met een ieder. Zodat mevrouw Neméh hopelijk gezond en wel thuis kan komen.

[quads id=1]

Update: 14 augustus 2020 – 14 oktober 2020.

Vandaag is het 2 maanden geleden dat mijn moeder van huis vertrok en sedert dien niet meer naar huis teruggekeerd. And still we don’t give up !!!

We blijven zoeken, we blijven hopen en we blijven bidden 🙏🙏🙏

V E R M I S S I N G: DJOWIKROMO, SARIMAN, NGATINEM

Bekijk onderstaand opsporingsbericht van 2 maanden geleden

Hierbij een dringende oproep van de gezinsleden van mevrouw Neméh Djowikromo – Sariman uit Paramaribo. Ze vragen een ieder om mee toe zoeken. Mevrouw Neméh is namelijk niet thuisgekomen.

[quads id=1]

Update: Help ze is nog steeds vermist: Ik had 2 tips gehad gistermiddag en gisteravond omtrent mijn moeder.  En beide personen vermelden dat ze aan de Javaweg, helemaal achterin is gezien.

Ze ging naar de winkel en is nu spoorloos. De familie maakt zich ernstig zorgen. Bekijk hun oproep voor meer informatie en deel het met iedereen zodat mama snel weer thuis kan komen. Weet u waar ze is? Maak dan contact.

[quads id=1]

Moeder vermist in Paramaribo

Beste Facebook vrienden/familie en bewoners OMGEVING GONGRIJPSTRAAT/MAIKOE PROJECT te Paramaribo
Graag jullie hulp !!!

moeder vermist Paramaribo

[quads id=1]

Bel de politie

Onze moeder, Mw. Djowikromo-Sariman Ngatimen m.b.a. Neméh (76jaar) is sinds vrijdagochtend 14 aug 2020 van huis vertrokken om naar de winkel te gaan. Ze is tot nu toe niet meer terug gekeerd. Mocht u haar ergens hebben gezien, graag contact opnemen met Politie Post Geyersvlijt: 451677/453570 of 7429014/8777296. ( Jerry Djowikromo )

Ze vertoont de laatste tijden lichte tekenen van dementie en we zijn bang dat ze de weg naar huis misschien niet kan vinden.

GOD behoede haar en leidt haar naar huis A.U.B JULLIE HULP !!!

Bekijk hier het officiële politie bericht van vermissing:

V E R M I S S I N G: DJOWIKROMO, SARIMAN, NGATINEM

————DJOWIKROMO, SARIMAN, NGATINEM————–

geboren op 30 Juli 1944 te Paramaribo en wonende aan de Kepankistraat nummer 29 te Paramaribo .

SIGNALEMENT:

Geslacht:………………….vrouwelijk

Etniciteit :………………………javaan

Gelaatskleur:………………….lichtbruin

Haar:………………………sluik

Lichaamsbouw:……………slank

Geschatte lichaamslengte:…..1.54 M

DJOWIKROMO, SARIMAN, NGATINEM,
voornoemd, is op vrijdag 14 augustus 2020, omstreeks 6:00u van huis vertrokken om de markt te bezoeken en is sedert dien niet huiswaarts gekeerd.

Foto’s

Geeft u dit bericht aub door aan iedereen. Dank u wel

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland