Man dood na steekpartij te Munder – politie Suriname

Suriname Paramaribo

Een man is doodgestoken aan Vanierstraat in het werkressort van politie Munder! De verdachte, Devanand, ging naar het huis om een klus te klaren voor een vrouw. En hij kreeg ruzie met, het later dodelijke, slachtoffer. Dat was overigens niet de eerste keer. Hij heeft hem meerdere keren gestoken.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk tevens de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden sterkte toe.

[quads id=1]

Dodelijke steekpartij te Munderbuiten. De 54-jarige Anoedjkoemar Chanai is op zondagmorgen 11 oktober dood gestoken op zijn woonadres in de Vanierstraat in het werkressort van politie Munder. Een voorbijganger zag het ontzielde lichaam in de open garage op het woonadres liggen.

Het lijk van de heer Chanai vertoonde steekverwondingen waardoor het duidelijk was dat hij om het leven was gebracht. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Anoedjkoemar Chanai vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie

[quads id=1]

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer Chanai door de 58- jarige Devanand H. is neergestoken. De verdachte Devanand is inmiddels aangehouden. Hij verklaarde aan de politie dat hij naar het woonadres van het slachtoffer ging om een klus te klaren voor een vrouw, die op hetzelfde adres woonachtig is. Voorts dat hij- Devanand- vaak mishandeld werd door het slachtoffer. Op die bewuste zondagmorgen kregen de verdachte en het slachtoffer weer ruzie met elkaar. De verdachte Devanand had een mes bij zich die hij gebruikte om het slachtoffer Chanai ettelijke steken toe te brengen. Na zijn daad vluchtte Devanand weg maar werd dezelfde dag door de politie van het bureau Munder opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

De verdachte Devanand is, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Hij wordt onder andere verdacht van doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. De politie van het bureau Munder heeft deze strafzaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

[quads id=1]