Bryan Bijlhout reageert op de roddel over hem

Bryan Bijlhout Suriname

Celebrity news

Onze zanger Bryan Bijlhout gaat viraal op social media. Waarom moet men zo over hem roddelen? Men beweert dat hij covid heeft en dat hij zoveel mensen heeft besmet. Er moest zelfs een brandweer auto aan te pas komen??? Fake news?

[quads id=1]

Bryan geeft zelf een verklaring op social media. Ja, hij lag inderdaad in het ziekenhuis. Maar er zijn toevallig ook andere ziekten in de wereld. Lees zijn boodschap en geef het door aan anderen. Alles is weer ok. Laten we 1 ding niet vergeten: Siki naf ala sma

[quads id=1]

Het volgende schreef hij op zijn Facebook pagina:
Ik ben aan het denken hoe mensen kunnen zijn. Even in het kort. Ik Ben inderdaad ziek geweest. Ziekenhuis in 5 dagen gelegen verhoging. EN uiteindelijk was het één longembolie. EN suiker die terug moesten. Dat is gebeurd. Maar dat de hoofdzaak corona was is niet waar!!

[quads id=1]

EN al was dat het. Kopen zou ik het niet, in elk geval. God is goed EN alles is weer in orde. Ik ben alweer een week thuis. Ik vind niet nodig om dit soort berichten te plaatsen EN paniek te zaaien maar even voor de fans om op de hoogte te zijn van MIJN gezondheid.

Dit dan! Dan hoeven mensen geen apps naar me te sturen dat ik mensen heb besmet.
Siki naf ala sma

[quads id=1]

GOD BLESS YOU AND I LOVE YOU.

Bryan Bijlhout Suriname

Bryan Bijlhout Suriname
De roddels

[quads id=1]

Bryan Bijlhout Suriname

2 thoughts on “Bryan Bijlhout reageert op de roddel over hem

  1. Bryan hou rekening mee dat sommige mensen een stinkende bek hebben en een manier zoeken om te ontluchten.

Comments are closed.