Vader uit Suriname slaat bloedeigen dochter bewusteloos

vader dochter Suriname

Een hele gemene papa. Die we eigenlijk geen papa mogen noemen.

Een 14-jarig meisje is doodsbang voor haar eigen vader. Het meisje heeft de rechter verteld wat hij allemaal heeft gedaan. Ze is ernstig mishandeld. Meer informatie in het bericht

[quads id=1]

Een vader is een persoon die zijn kinderen ten alle tijden moet beschermen. Het is niet de bedoeling dat de rechter een kind moet beschermen tegen haar ouders. Helaas gebeurt het wel.

[quads id=1]

Over haar vader

Een meisje van 14 jaar heeft de rechter verteld over de wrede dingen die haar vader doet. Het meisje is doodsbang voor hem. Ze stond tegenover rechter Maytrie Kuldipsingh en deed haar relaas over de wijze waarop haar vader Benjamin tegen haar tekeer ging. Dat schrijft Times Suriname.

Ze moest vaker van hem horen dat hij haar dood wilde hebben. Haar vader zat een tijdje vast maar werd in maart vrijgelaten. Op 30 april liep de situatie zodanig uit de hand. Ze kreeg klappen en hij sloeg haar heel hard. Ze kwam met haar hoofd op de grond terecht waardoor ze het bewustzijn verloor.

[quads id=1]

Toen ze bijkwam was ze ineens op het balkon. Vermoedelijk is ze daar naartoe gesleept aan haar kraag. Het meisje vertelde dat haar vader ook een pistool had. En hij dreigde vaker dat hij haar met een mes zou doodsteken.

Er is een illegaal wapen aangetroffen, maar de man verklaarde zelf dat hij helemaal geen wapen heeft. Ook dat hij zijn dochter niet tegen de grond heeft geslagen. Hij zei “Kijk hoe mooi ze is”

[quads id=1]

Benjamin vertelde verder dat zijn dochter de hele dag aan de telefoon zit en dat ze misschien is gevallen. Hij vertelde ook dat hij, ondanks de verklaringen van familieleden, geen drugsgebruiker is. De familie  vertelde namelijk dat hij af en toe vreemd gedrag vertoont, gedrag dat past bij iemand die drugs gebruikt.

De vervolgingsambtenaar acht bewezen dat de vader schuldig is aan het mishandelen van zijn bloedeigen kind, bedreiging en illegaal wapenbezit. Zij eist: 14 maanden celstraf waarvan zes voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest met een proeftijd van drie jaar

[quads id=1]

One thought on “Vader uit Suriname slaat bloedeigen dochter bewusteloos

  1. Ben ik de enige die zich afvraagt; waar de moeder is? Heel erg dat een vader z’n kind op deze manier behandeld.

Comments are closed.