Supermarkten in Moengo per direct gesloten – foto’s

supermarkt Moengo

Sommige supermarkt houders nemen een loopje met ons. Willen ze ons ziek maken?

Tip: Check altijd de verpakking voordat je iets koopt in een supermarkt. Er worden zo af en toe oude en vervallen producten verkocht. En soms hebben de producten niet eens een prijslabel. Dat mag niet!!

[quads id=1]

Daarom hebben bestuursambtenaren te Moengo 3 onhygiënische winkels per direct gesloten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk naar de foto’s en geef het door aan belanghebbenden. Laat het meteen een les zijn voor andere ondernemers: Denk een beetje aan onze gezondheid

[quads id=1]

BIC Marowijne schreef het volgende: Op dinsdag 13 oktober zijn 3 supermarkten in Moengo door bestuursambtenaren van het commissariaat Marowijne Zuid-West tijdens controle werkzaamheden gesloten.
De reden hiervoor is dat er na onderzoek gebleken is dat er vervallen producten op de rekken waren.

[quads id=1]

Ook heerste er een onhygiënische toestand in de winkels. Daarnaast waren er ook producten op de rekken die niet voorzien waren van een prijs. De vervallen producten zijn door de bestuursambtenaren in beslag genomen en vernietigd op de vuilstortplaats.

Alle 3 winkels zijn tot nader orde gesloten. Bekijk hieronder de foto’s en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]