Onze lobi collega Steve Esajas is overleden in Suriname

stev Esajas Suriname Coronie

Een trouwe, hardwerkende en vriendelijke collega!

Hierbij maakt het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland van het Ministerie van ROS, mede namens alle zeer trieste collega’s, bekend dat haar trouwe medewerker Steve Esajas is overleden. Hij is 41 jaar geworden.

[quads id=1]

De gegevens omtrent de uitvaart zijn inmiddels bekend. Bekijk het bericht, de gedeelde foto’s en de verschillende condoleances voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s, zijn vrienden en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

We leren in dit leven om vooral nooit op te geven. Maar soms vindt je de kracht pas wanneer je zegt: Ik kan niet meer.

Met diepleedwezen maakt de directeur van het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport mede namens, de minister, Onderdirecteuren en alle medewerkers bekend dat van hen is heengegaan op vrijdag 9 oktober 2020 hun trouwe medewerker, collega en maker dhr.

Esajas Steve Roland

Op de leeftijd van 41 jaar.

Op donderdag 15 oktober 2020 wordt de singi neti gehouden in de tuin van de Immanuel kerk aan de vergeet mij niet straat te Zorg en Hoop vanaf 18.00u.

De crematie is op vrijdag 16 oktober 2020 in de PT Jagdew Paragh Crematorium aan de Dr. S. Redmondstraat  te Paramaribo waar er gelegenheid zal zijn tot het nemen van afscheid vanaf 14.00u in de middag.

Lobi Collega waka boeng.

[quads id=1]

[quads id=1]

Lees ook: Onze mattie Steve Esajas is overleden – Suriname Coronie – foto’s