Man overleden na behandeling in onbekende medische instantie – politie Suriname

polotie Suriname medische

Hierbij het officiële politie bericht omtrent een dodelijke steekpartij in Suriname. Een man, genaamd “Smokey ” is dood aangetroffen in een vissersboot nadat hij werd behandeld in een onbekende ‘medische instantie/kliniek’.

[quads id=1]

Het blijkt dat hij ruzie had met een andere man, genaamd “Boeri”. Die heeft hem neergestoken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Boeri is op de vlucht geslagen. De politie is naar hem opzoek. Maar welke kliniek was het dan?

[quads id=1]

Vissers uit Guyana

Guyanese visser bekend als “smokey ” omgekomen na steekpartij. De politie van Livorno kreeg op maandagmorgen 12 oktober melding dat een Guyanese visser bekend als “Smokey ” dood was aangetroffen in een vissersboot bij de aanmeersteiger in de Vangbalstraat. Voorts dat het ontzielde lichaam steekverwondingen vertoonde.

Erge ruzie

[quads id=1]

De politie van Livorno ging ter plaatse en uit het voorlopige politie onderzoek is het volgende naar voren gekomen namelijk dat “Smokey” op zondagmiddag 11 oktober een erge ruzie kreeg met een andere Guyanese visser bekend als “Boeri ”. Op een gegeven moment trok “Boeri” een mes tevoorschijn en stak “Smokey” daarmee in diens buikstreek.

Onbekende plaats

De kapitein van de vissersboot bracht “Smokey” toen per eigen gelegenheid naar een medische instantie voor hulp. Na behandeling werd “Smokey” weer gebracht op de visserboot, alwaar hij de geest gaf. Vooralsnog zijn de juiste namen van “Smokey” en “Boeri” de politie niet bekend noch de medische instantie waar “Smokey” gebracht is voor medische behandeling.

Hij wordt opgespoord

[quads id=1]

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van “Smokey” in beslag genomen voor obductie. “Boeri” die als verdachte is aangemerkt is voortvluchtig. Hij wordt opgespoord. Deze zaak is door de politie van het bureau Livorno , voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.