Oud president Bouterse is vandaag 75 jaar geworden -foto’s en video

desi delano bouterse verjaardag

Desi Delano Bouterse is vandaag jarig. Bigi jari!! De oud president van Suriname en tevens oprichter van de NDP viert vandaag zijn 75ste verjaardag.

[quads id=1]

Interview

Ter ere van zijn verjaardag kun je vandaag kijken naar een nieuwe aflevering van ‘IN GESPREK MET’ Roché Hopkinson en Anushka Gopalrai erbij. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de vele archief foto’s. Deel het met geïnteresseerden

[quads id=1]

Felicitaties

Wij van FamilieNieuws wensen meneer Bouterse, mevrouw Ingrid Bouterse – Waldring, alle familieleden en partij leden een mooie dag toe. Wil je hem ook feliciteren? Dat kan. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Desi, werd precies 75 jaar geleden, namelijk op 13 oktober 1945 te Domburg, geboren. Hij is twee keer gekozen tot de president van Suriname. En is dat geweest van 2010 tot 2020. Daarna nam de huidige president Santokhi het stokje over.

Bouterse Suriname

[quads id=1]

Nieuwe aflevering

In verband met de verjaardag van Desi Bouterse, kun je vandaag kijken naar een nieuwe aflevering van ‘IN GESPREK MET’ Roché Hopkinson en Anushka Gopalrai erbij.

Volg het op 13 Online via de Facebook-pagina van DDB of de NDP YouTube channel.

U kunt de uitzending hieronder bekijken vanaf 20.30 uur:

Bekijk hier een eerdere aflevering:

Bouterse delano

Bouterse Suriname

[quads id=1]

One thought on “Oud president Bouterse is vandaag 75 jaar geworden -foto’s en video

Comments are closed.