Een feestje te Paramaribo met 3 bandjes – Ik heb 105 gebeld voor de buren

feestje Suriname Nederland reizigers

Goedendag FamilieNieuws ik ben teleurgesteld en ik maak me zorgen. Teleurgesteld in de buren en ik maak me zorgen om onze veiligheid.

Ik vraag me af of men wel voldoende reageert op het nummer 105. Gaarne doorsturen zodat de regering van Suriname het ook leest. Want op feestjes raken de mensen toch besmet?

Lezen jullie de brief van Sandy. Ze schrijft de brief namens buurt bewoners van Kasabaholo in Paramaribo. Ze maakt zich ernstig zorgen om de situatie in het land. En dan komt nog er bij dat haar buren flink hebben gefeest. Met 3 bandjes. Dat kan toch niet? Ze heeft 105 gebeld. Lees wat de politie heeft gezegd. Zouden jullie ook 105 bellen voor de feestende buren?

Goedendag FamilieNieuws, Ik ben Sandy.  8 oktober 2020 hebben de buren een groot feest gegeven. Hier op Kasabaholo te Paramaribo. Een pokoe met 3 muziekformaties. We vinden het niet normaal.

De straat was vreselijk druk. Mensen op het feest zonder mondkap alsook de muzikanten. Later hebben wij vernomen dat de jarige een vergunning heeft om haar feest te houden. Hoe in hemelsnaam is dat mogelijk een vergunning te krijgen in deze covid situatie. Het was toch ten strengste verboden om te feesten?? Of worden er wel uitzonderen gemaakt?

Ik vind het echt niet normaal. Er wordt er geen rekening gehouden met de samenleving en de situatie in het land. Kasabaholo is een kinderrijke buurt. Denkt men wel aan hen? Wij maken ons namelijk zorgen om onszelf en onze kinderen.

Familienieuws, of de mensen die dit lezen. Ik wil graag weten of er inderdaad vergunningen worden verstrekt voor huisfeestjes met muziek formaties? Wij vinden dat namelijk een kwalijke zaak en maken ons zorgen. Voor de buurt maar ook voor Suriname.

Wij als buurt bewoners hebben gebeld naar het command center en naar politie post uitvlucht helaas zonder resultaat. center gaf aan dat ze zouden komen kijken. Dat duurde uiteindelijk veel langer dan verwacht. Ze kwamen na 22.00 uur pas kijken. Terwijl we al vanaf 1900 uur belden. En Post Uitvlucht gaf aan dat ze geen vervoer hadden. Is toch erg??

Graag dit bericht delen namens de buurt bewoners van omgeving Hoedenpalmstraat te Kasabaholo. Dank u wel.

Disclaimer: Let op: Dit is een binnengekomen brief van mevrouw Sandy. Dit is haar persoonlijke ervaring en niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is de wederpartij vrij om hierop te reageren.

5 thoughts on “Een feestje te Paramaribo met 3 bandjes – Ik heb 105 gebeld voor de buren

 1. Stel idioten zijn ze! Dat Corona ze hard mag treffen!! Kijken of ze dan nog niet geloven! Als het hun betreft mag alles maar owee als een ander hun rust verstoort! Die politie was zeker een familielid of het feest was van een collega politie agent!! Corruptie en liegen en bedriegen brengt dit land ten onder! En dwazen die overal een samenzwering in zien!! Stel malloten en kinderlijk achterlijk gedrag! Geen greintje volwassenheid zit er in deze mensen! Zij worden waarschijnlijk en jammergenoeg niet ziek maar die stomme idioten besmetten wel anderen die er wel ziek van worden! Als je griep hebt meneer anoniem, blijf je toch ook thuis!! Nu weet je niet of je besmet bent met het virus dus blijf je ook gewoon thuis tot je zekerheid hebt! Denk na!!! Denk ook aan een ander!

 2. Jullie zyn helaas schapen van de media die alles geloven van hun manupilatie. Jullie horen steeds weer verhalen op de media over covid, maar gaan jullie zelf op onderzoek naar het andere verhaal van die manupilatie van dat covid verhaal. Jullie moeten verhalen van verschillende kanten horen en neutraal in het midden jullie eigen analyze maken. Gaan jullie jou onderzoek ook doen omtrent die leugens en manupilatie van covid. Iedereen gaat een dag dood, maar wie zegt jullie dat covid jullie gaat doden? Er waren voorheen al zoveel ziekten die gecreeerd zyn en toch waren we vry. Wat is zo speciaal aan covid? Denken jullie dat het verkeer ook niet gevaarlyk is? Maar toch zyn we vry om ons zich elke dag erop te begeven. Media huizen zyn corrupte manupilrende kanalen om jullie brein te corrupten en te manupileer, want zodra het op de media komt is het volgens jullie waar, want radio en tv hebben het uitgezonden. Manupilatie begint reeds al by de geboorte van een kern gezonde baby die zgnmd gevaccineerd moet worden tegen ziekten en daarna de school en derest volgt vanzelf.

 3. Tja, Overheden en beleidsmakers zijn heel goed in het verwijten en opleggen van regels. Zelf houden zij zich niet hieraan en vertrappen de regels naar willekeur. De regels ( en wetten) gelden voor slechts degenen die niet voorzichzelf kunnen opkomen. Geen wonder dat er feestjes ongestoord worden georganiseerd en jongeren gewoon bij elkaar komen. Ze spiegelen zich aan de beleidsmakers en prominente overheids mannen en vrouwen. De appel valt niet ver van de boom. In dit geval de wet en regels vertrappende overheid.

 4. Mensen en regels .
  Alle gasten waren verantwoordelijk voor hun welzijn.
  Het is niet te vatten.
  En dan het zorg personeel, die hard werken met hun hart e n ziel.
  Ik hoop oprecht dat ze nu hun salaris hrbben ontvangen.
  Om deze mensen straks op te vangen.
  Op IC

 5. Wat dachten jullie van een geloof aan de kasabaholoweg 115,volgens mij denken die dat als je de naam van onze lieve heer noemt je niet besmet kan raken,bovendien zijn ze een hel voor zieken en bejaarden met hun bas boxen

Comments are closed.