89 active cases in Suriname – Video – Waren de ministers op een feestje in Nickerie? foto’s

Goed zo Suriname!! Er zijn nog maar 89 active cases in Suriname. Vandaag zijn er 7 nieuwe besmettingen bijgekomen. Er zijn 88 testen gedaan.   Zojuist zijn alle nieuwe cijfers omtrent het coronavirus in Suriname bekend gemaakt. U kunt ze bekijken in het bericht

[quads id=1]

Video – Gelden er andere protocollen voor ministers en DNA leden? Er circuleren namelijk foto’s op social media waarop het lijkt dat een aantal ministers op een feestje waren. Het leek er ook op dat men zich niet helemaal houdt aan de veilige afstand en een mondkap ziet men ook niet bij iedereen. ‘Ja, Ze waren namelijk op een ‘feestje’ bij ondernemer Manglie te Nickerie.” “Ja, het is even fout gegaan”. P.s. Minister Nurmohammed is overigens NIET positief getest.

[quads id=1]

Inmiddels is bekend geworden dat minister Diana Pokie besmet is geraakt met het covid-19 virus. We wensen haar heel veel beterschap toe. Luister naar een gesprek met Humphrey Dundas. Hij gaat nader in op de besmetting met de minister.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle, zojuist bekendgemaakte, cijfers. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Besmetting van de minister

Luister naar een gesprek met Humphrey Dundas omtrent de besmetting van minister Diana Pokie. Tevens gaat hij in op de foto’s die circuleren op social media. De foto’zijn gemaakt tijdens een samenzijn in Nickerie. Men was uitgenodigd op een ‘feestje’ bij ondernemer Imro Manglie.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video met het gesprek

Het betreft deze foto’s

ministers Suriname

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland