Video – Mijn zusje wordt vermoedelijk vastgehouden door haar ex in Suriname. foto’s

Miertje-Kimayra-Blijd-mirtel-bons-vermist Suriname

Miertje, aub kom terug naar huis. Ik kan dit niet meer aan ik mis je heel erg.  

Mijn zusje is nog steeds niet thuis. Mirtel Bons ook bekend als Kimayra Blijd Miertje, de 32-jarige moeder van 5 kinderen is nog steeds spoorloos. Nu al bijna een week. De familie maakt zich ernstig zorgen. Ze hebben namelijk het gevoel dat haar ex-vriend haar vasthoudt en wrede dingen met haar doet

Video – Inmiddels is er ook al aangifte gedaan van vermissing bij politie Suriname. Een zeer ernstige zaak. Zus Dionne Bons is naar de media gestapt om haar verhaal te delen. Ze doet een dringende oproep aan de samenleving. Een ieder die informatie heeft mag contact opnemen met de politie of met de familie. Contactgegevens zijn in het bericht. Geef dit bericht en de video door aan een ieder. Hopelijk is ze snel weer veilig thuis bij haar kinderen.

Miry, aub kom terug naar huis. Ik kan dit niet meer aan. ik mis je heel erg. Ik kan niet met een gerust hart slapen zowel werken. Please zus, je zuurstof mist je. Ik kan me zelf niet zijn en je Kids zelf zijn ook droevig thuis bij mij. aub kom heel terug😭😭😭😭😭😭 waar je kan zijn.

Ai boi Miertje Blijd. Vandaag is het precies 7dagen dat we niets van jou hebben gehoord en vernomen. Je kids en families zijn kapot verdrietig en radeloos. Waar ben je Miertje Blijd,waar,waar kan je zijn???
Peh yu deh Miertje,waar ben je,mek wang fu yu famirie sabie Miertje
πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½
Dies langa toemsie en a hebie gie wie lek famirie fu tjaa. Miertjeeee……Mie atie e brudu,alleen maar slapeloze nachten,dies e dangra mie fu tru 

Kijk naar onderstaande trieste video met de oproep van de familie. Mirtel, ga aub naar huis.

Je kunt ook via Facebook contact maken met:

Princes Chedell Sedney 
Jeanine Roethof-bons
Delycharenzo Melra

Lees ook: Onze Kimayra Blijd (miertje) uit Suriname is vermist

Bekijk hier de video van TBN Prime Alert. Geef het door aan iedereen zodat ze snel weer thuis kan komen!!!

One thought on “Video – Mijn zusje wordt vermoedelijk vastgehouden door haar ex in Suriname. foto’s

Comments are closed.