Politieagent opgesloten – Bestuursambtenaar Felayno heeft aangifte gedaan – video’s

politie Suriname

Eindelijk gerechtigheid. Dat moeten zus Jael en de collega’s van Felayno gedacht hebben.

Ze hebben gestreden en uitgekeken naar de aanhouding van de agent die de jonge bestuursambtenaar Felayno heeft mishandeld in Paramaribo .

[quads id=1]

Zijn zus is eerder in de media gekomen met haar verhaal in een video over haar broer. Hij was namelijk mishandeld door een agent tijdens de lockdown uren in Suriname. De politie heeft de zaak nader bekeken en heeft besloten om de agent toch op te sluiten.

Video’s – Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de verschillende nieuwe en oude video’s over de zaak. Geef het door aan belanghebbenden. Good job politie en good job sista. Je broertje mag trots op je zijn.

[quads id=1]

Politie agent opgesloten na mishandeling Felayno.

De politie agent die de bestuursambtenaar heeft mishandeld is opgesloten door zijn collega’s. Dat heeft Starnieuws bekendgemaakt. Politiewoordvoerder Humprey Narden heeft hen gezegd dat de agent eerder buiten functie was gesteld. Maar inmiddels is er genoeg bewijs verzameld om hem op te sluiten. Dat is dan ook na overleg met het OM gebeurd.

[quads id=1]

De betrokken agent heeft Felayno E. die op een bromfiets was, in uniform, staande gehouden in Paramaribo. Het gebeurde tijdens de lockdown uren. Hij kwam van het werk en was onderweg naar huis. Felayno had WEL een dispensatiebrief. Maar dat feit heeft de agent genegeerd. Hij besloot de jonge man toch in de boeien te slaan. Daarbij sloeg hij hem en richtte een pistool op de man. De bestuursambtenaar heeft aangifte gedaan voor ernstige mishandeling.

Zijn zus en zijn collega’s hebben het er ook niet bij gelaten. Ze zijn naar de media gestapt met hun verhaal. U kunt de video’s daarvan hieronder bekijken. 

Video’s

[quads id=1]

 

[quads id=1]

Lees ook: ‘Dit heeft een politie agent in Suriname met mijn broertje gedaan’