Nieuwe coronadode in Suriname – Video – illegale corona-/ vrouwen arts betrapt

arts Suriname

Jammer dit: Helaas hebben we weer een nieuwe coronadode in Suriname. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte. Zojuist zijn alle nieuwe cijfers omtrent het coronavirus in Suriname bekend gemaakt. U kunt ze bekijken in het bericht

[quads id=1]

Video – Dit is heel erg: De politie heeft samen met BOG een inval gedaan bij een illegale dokterspraktijk. Je kunt er voor honderden SRD’s een coronatest doen. Ze verkopen ook ‘medicijnen’. Daarnaast kon je daar een echo maken en vermoedelijk zelfs een zwangerschap afbreken. Kijk naar de interessante video van de inval. Er zaten zelfs patiënten in de wachtkamer die vermoedelijk ‘geholpen’ moeten worden door de zgn arts.

[quads id=1]

Lieve mensen. Doen jullie aub voorzichtig. Maak geen grappen met jullie gezondheid. Er zijn genoeg mensen die misbruik maken van de moeilijke situatie waarin we nu verkeren. Bel gelijk de politie of het BOG indien u zulke zaken tegenkomt. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn.

Besmettingen in Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle, zojuist bekendgemaakte, cijfers. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. We wensen de nabestaanden van de nieuwe coronadode heel veel sterkte toe. 

[quads id=1]

Illegale corona-/ vrouwen arts 

Vanmorgen hebben de ECD, de politie en het BOG een inval gedaan bij een zogenaamde dokter.  Er worden illegale Covid-19 testen gedaan tegen een bedrag van SRD950. En voor een bedrag van SRD300 kun je ook ook nog ‘medicamenten’ kopen tegen de ziekte. 

[quads id=1]

Tevens worden er echo’s gemaakt door iemand die niet eens een arts is. Je kunt er mogelijk zelfs illegaal een zwangerschap afbreken. 

Video

Bekijk de video van het nieuwe  covid- 19 journaal. Kijk naar de inval in de praktijk. Kijk vanaf minuut 16.19. Geef het door aan iedereen! Zodat ze op de hoogte zijn van dit soort illegale praktijken in ons land.

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland