Reactie schoolhoofd OS. Mattonshoop Suriname -‘Ik was het weekend NIET ziek’

schoolhoofd Suriname

De felle reactie van het schoolhoofd

Eerder vandaag hebben we de video gepubliceerd met een reactie van dokter Ori. Hij gaf aan dat de besmette schooldirecteur zich niet aan het protocol had gehouden. ‘Ze had al klachten en kwam toch naar school. Ze had zelfs een feestje’.

[quads id=1]

Zojuist hebben we een reactie ontvangen van een zeer teleurgestelde mevrouw Rotsburg, zij is het schoolhoofd van OS. Mattonshoop. Ze is inderdaad positief getest maar is erg teleurgesteld vanwege de leugens over haar en de school. Lezen jullie haar uitgebreide reactie en geef het door aan een ieder! Luister ook naar dr Ori. (video). Het team kan toch niet zo een grote fout maken?

[quads id=1]

Mijn reactie

Ik ben DIEPPPPPPP teleurgesteld vandaar dat ik ervoor voel om te reageren. De schoolleider van OSMattonshoop hier. Men moet niet iets horen en men begint al negatief te reageren.
1e leugen. Ik was weekend al ziek wat helemaal niet klopt. Een beetje hoofdpijn na de drukte van de 1e twee dagen ja. Tabletten innemen om maandag verder te gaan.
Ik weet wat mijn verantwoordelijkheden zijn en ga er nooit slordig mee om.
Ik ben nog steeds kerngezond ik heb geen enkel verschijnsel.

2e leugen ik heb feest gevierd en heb zelf gedanst. Er zijn genoeg getuigen en de leerkrachten leerlingen en buren zijn de beste getuigen.

[quads id=1]

Dan bespreekt men de leerkrachten ook dat zij mij moesten waarschuwen. Ik heb nooit en te nimmer gefeest. Er ging een herinnering rond van het vorig jaar toen ik verrast was en het Ministerie was daarvan op de hoogte. Covid bestond er toen nog niet.
Nogmaals ik ken mijn verantwoordelijkheden en ik weet precies hoe het hoort.

[quads id=1]

Doe navraag voordat je wat op fb zet.
Ik moet ook doorgeven dat ik in quarantaine ben maar heb nog steeds geen verschijnsel. Mensen onderzoek voordat je praat.

Meneer Orie van BOG en de Minister foeiiiiiii dat u zich schuldig heeft gemaakt aan verspreiden van leugenachtig nieuws. Mijn Minister Marie Levens i need your help. Ze vermoorden mijn persoonlijkheid.
Op 7 oktober voelde ik mij goed duizelig en heb ik mijn onderhoofd gebeld dat ik niet ga verschijnen. Ik ben toen naar Limesgracht geweest om te swappen.

[quads id=1]

Later hoorde ik is positief. Ik schrok omdat ik super voorzichtig ben. Covid is een virus. Kan een ieder pakken. Hoe voorzichtig moeten we nog zijn.
Als laatste wil ik aangeven dat het gehele Team van O.S.Mattonshoop Diep teleurgesteld is om de leugens.

Monique Rosita Rotsburg
Bekijk nogmaals de video van Dr Ori. Heeft het team echt zo een grote fout gemaakt?

13 thoughts on “Reactie schoolhoofd OS. Mattonshoop Suriname -‘Ik was het weekend NIET ziek’

 1. Os 2 Mattonshoop is en zal een chaos blijven zolang Monique daar is. De hele buurt kent deze vrouw. Ze was jarig en is gaan trakteren. Monique wees eerlijk. Ik ken je als me 10 vingers

 2. Wie kent Monique Rotsburg niet????? Ze was jarig en is gaan trakteren. De hele school is een chaos.

 3. Ik geloof het BOG en de minister eerder dan iemand die overduidelijk haar straatje probeert schoon te vegen. Zij is degene die zit te liegen.

  1. Is dit nou nieuws dat de hele wereld moet weten? Heeft meer weg van inbreuk maken op de privacy van burgers. Alsof het schoolhoofd covid gekocht heeft. Zoek een nuttige bezigheid 👎

 4. Baja, a sarie . Het verbaasd mij steeds weer, dat men geen rekening houdt met de ander. Suriname is een land waar mens heel snel aan haal gaan met verhalen..Iedereen liegt. President liegt, VP liegt, ministers liegen en de bevolking liegt.

  Niemand gaat ervan uit, dat een schoolhoofd niet bewust haar collega’s en kinderen zal besmetten. Maar wat men doet is haar aan een schandpaal nagelen.

  Mevrouw Rotsburg, stop met verdedigen van jezelf. Jij weet dat je correct hebt gehandeld

 5. heeft het team echt zo’n grote fout gemaakt? wel dit is geen fout, tis vaker voorgekomen..ze liegen schaamteloos om maar interessant over te komen terwijl ze weten dat de burgerij de waarheid over zo een issue wel weet..wel dit is blijkbaar ook deel van het ” nieuwe normaal “

  1. “Een beetje hoofdpijn na de drukte van de 1e twee dagen ja. Tabletten innemen om maandag verder te gaan.”
   Hoofdpijn is 1 v.d. symptomen voor een mogelijke coronabesmetting. Ze had zichzelf gelijk moeten laten testen i.p.v maandag naar school te gaan. Zij zit dus te liegen. Gelukkig heb ik geen schoolgaande kinderen want ik zou niet willen dat ze onderwijs krijgen van zo’n domme en leugenachtige figuur.

 6. Huh …..?! Het schoolhoofd zegt:“Ik ben nog steeds kerngezond ik heb geen enkel verschijnsel.”-
  Maar ze was toch positief getest? –
  Hoe zo ben je gezond?

  1. er staat 1e leugen … dat men beweerd dat ze weekend al ziek was.. maar toen was ze kerngezond

   maar ja voor een directrice schrijft ze wel warrig nederlands. maar wie ben ik

   1. BEGRIJPELIJK EN WEES SNEL DE OUDE WANT WIJ LEERKRACHTEN STAAN WEL ACHTER UW VERKLARING

  2. Heel veel mensen zijn positief getest maar zijn nooit ziek geworden noch een verschijnsel

Comments are closed.