Onze mattie Steve Esajas is overleden – Suriname Coronie – foto’s

stev Esajas Suriname Coronie

Zoveel verdriet

Zojuist hebben we een zeer triest bericht ontvangen: Steve Esajas is er niet meer. Steve, onze jonge knappe mattie, heeft het tijdelijke ingewisseld met het eeuwige. Velen kennen hem als Issa. Bekijk de vele condoleances in het bericht. Het is voor velen bijna niet te geloven. Steve van Coronie. Hij was altijd zo energiek. Maar hij heeft een goede strijd getreden,Β  het mocht helaas niet baten

[quads id=1]

Bekijk het bericht, de foto’s en de condoleances. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrienden, de Coroniaanse gemeenschap, zijn familieleden en in het bijzonder zijn Morea heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden,
Onze Coroniaanse mattie

Steve Esajas

stev Esajas Suriname Coronie

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belanghebbenden.
Steve, Je gaat gemist worden

[quads id=1]

[quads id=1]

19 thoughts on “Onze mattie Steve Esajas is overleden – Suriname Coronie – foto’s

 1. Steve vaarwel je was een goede vriend van mij en zal je berichten missen😒😒😒dankje wel voor jou hulp en antwoorden die ik kreeg als ik in su wasπŸ˜­πŸ™πŸ½rust zacht steveπŸ™πŸ½πŸ˜’

 2. Vaarwel mijn fb friend. Wat een klap is dit. Ik zal je heel erg missen. Sterkte aan alle nabestaanden

 3. Veel sterkte aan zijn echtgenote, die nu zo jong weduwe is geworden, de hele familie en ook zijn vrienden
  Steve bracht ons altijd aan het lachen op school en jaren daarna via FB.
  God weet alles, we zullen ons erin berusten.
  Moge jou ziel in vrede rusten.

 4. Gecondoleerd en veel sterkte. Niet te geloven ons vroegere buurjongen
  Fam. Lont in het bijzonder je matie Giovani

  1. Gezinsleden en familie gecondoleerd en sterkte, moge zijn ziel in vrede rusten πŸ™πŸ½πŸŒΉ

  1. Hele familie esajas
   Gecondoleerd en sterkte in deze moeilijke tijden πŸ™πŸ˜₯πŸ™

 5. Hey steve mi manne rip yougu mi skreki wreed heel veel kracht aan j vrouw n familie esajas.

 6. Nefo we hebben leuke tijden gehad gelachen gegeten en gedronken gedurende 10 jaren op Zuid west we brachten de boel aan de gang maar wanneer het om serieus heide ging was je dat wel altijd moest je veel incasseren om mij omdat wij dezelfde familienaam droegen en jij was altijd cool en ik de belhamer 🀣🀣🀣maar het waren leuke tijden om niet meer te vergeten kan een heel boek schrijven maar waka boeng mie lobie tjieng nefo ook al wou de hele dag die oomschap hebben .ook de zijn vrouw en famile gecondoleerd 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 7. Zo denk je aan je schooljaren en mede leerlingen van toen. Maak je familie nieuws open en het 1e dat je ziet: overlijden van een alrijd lachende mede leerling.
  Rust zacht Steve.
  Condoleances aan de familie en bijzonder vwel kracht en sterkte aan zijn vrouw.

  1. Vaarwel mijn FB friend,ik ga de gezellige moppen missen ,altyd als j de paranen plaagde was ht weee raakt mt j moppn ,wat een lief fijn mens ben je geweest ,ik riep je sjandopie en j lachte keihard mee ,ik bn still en wil dit nog steeds niet geloven maar ja rust in vrede mooie ziel GOD zal j met open armen ontvangen ,sterkte aan zijn vrouw morea de fam esajas de crew op FB zijn beste vrienden Derrick Garden,Michael Mijnals Creton en Cliften Robbert Sno, Nathalie Mijnals ,Kempa Natasha , Helga Sno, Cirano MacDonald en Zipporah Hiwat , VAARWEL STEVE ESAJAS VAARWEL LIEVERD πŸ˜’πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

Comments are closed.