Video – Ronnie Brunswijk geeft SRD 20.000 aan 1 voor 12 Suriname

Ronnie Brunswijk 1 voor 12

Very nice: 1 voor 12 krijgt SRD 20.000 van Brunswijk. Het geld komt uit zijn eigen zak!

Video – Meneer Vismale geeft een uitgebreide presentatie aan de VP van Suriname. Hij legt zijn hart en ziel in zijn nieuwe fantastisch project: De bouw van opvangcentrum ‘Yepi de Ete’. Het centrum zal worden opgezet voor jongeren en oudere daklozen.

Hij wil ze weghalen bij de Waterkant en ze plaatsen in zijn centrum. Het centrum is een plaats waar ze begeleid en gevormd zullen worden zodat ze weer terug kunnen komen in de maatschappij.

1 voor 12 is niet meer weg te denken uit de samenleving. Meneer Vismale doet goede dingen. Iedereen ziet wat hij en de stichting doen voor de gemeenschap. Ook de VP is erg trots op de stichting.

Hij is erg ingenomen met het plan van de Stichting en biedt zijn volledige medewerking vanuit de regering. Daarnaast heeft meneer Brunswijk de stichting een bedrag van SRD 20.000 gegeven, niet vanuit de regering maar vanuit zijn eigen zak.

Bekijk de mooie video. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap, maar ze kunnen het niet alleen. Deel daarom dit bericht met eenieder zodat ze het goede werk van de stichting kunnen zien en kunnen ondersteunen.

Opvangcentrum ‘Yepi de Ete’

Ronnie Brunswijk 1 voor 12

Louis Vismale, directeur van Stichting 1 voor 12 Suriname is op bezoek bij VP Ronnie Brunswijk. Hij vertelt over zijn plannen: De bouw van een opvangcentrum. Opvangcentrum ‘Yepi de Ete’. Daar worden jongeren en oudere daklozen opgevangen en klaargestoomd om weer normaal te kunnen functioneren in de maatschappij

Vicepresident Ronnie Brunswijk vindt het een fantastisch plan en schenkt SRD 20.000, uit eigen zak, aan Stichting 1 voor 12. Daarnaast heeft de VP toegezegd dat hij het plan zal presenteren aan de regering. Hij zal ondersteuning vragen bij verschillende ministeries.

Bekijk de video: