Video – Politie aangevallen door vrouwen voor nachtclub te Paramaribo tijdens lockdown

politie vechten vrouwen

Een achtervolging, schietpartij en gevecht met de politie te Paramaribo

Er circuleert een video op social media waarop een gevecht te zien is tussen een politie agent en een paar vrouwen. Het filmpje is op het internet gezet. Vermoedelijk om de politieagent in kwestie in een kwaad daglicht te brengen

[quads id=1]

De politie heeft daarom zojuist een verklaring gegeven. Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met een ieder zodat men weet wat er precies is gebeurd. U kunt ook de video bekijken. De politie is onze beste vriend. Zo gaan we toch niet om met onze beste vrienden?

[quads id=1]

Politieambtenaar aangevallen door twee “lockdown” overtreders. In de nacht van zondag 4- op maandag 5 oktober zag een surveillance eenheid van de politie een auto op de weg staan in de buurt van een nachtclub te Welgelegen in het politie ressort Kwatta. De autobestuurder reed hard weg bij het zien van de pro wagen. Na een achtervolging, waarbij er waarschuwingsschoten werden gelost gelukte het de politie eenheid om de autobestuurder tot stoppen te dwingen. In de auto bevonden zich de chauffeur en nog drie mede inzittenden van wie twee Venezolaanse vrouwen bleken te zijn. Deze personen waren “lockdown” overtreders. Zij waren uit de eerder vermelde nachtclub gezet na een gevecht.

[quads id=1]

Tijdens het optreden werd een van de politieambtenaren onverwachts aangevallen door een van de vrouwen. De politieman werd daarbij in zijn gezicht geslagen. Hij reageerde daarop door de vrouw hard van zich weg te duwen waarop zij op de grond viel. De tweede vrouw viel de politieman toen ook aan waarbij hij weer genoodzaakt was om zich te verdedigen. Met vereende krachten gelukte het de politieambtenaren om de vrouwen aan te houden ter zake mishandeling en wederspannigheid. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de vrouwen in verzekering gesteld. Een filmpje over het incident in kwestie is op het internet geplaatst met de kennelijke bedoeling om de politieman en de politieorganisatie in een kwaad daglicht te stellen.

[quads id=1]

Uit het verder politioneel onderzoek kwam vast te staan dat de nachtclub eigenaar, in strijd met de Covid-19 maatregelen, bezoekers toe laat tot de nachtclub. De bezoekers vermaken zich dan tot vijf uur in de ochtend in de nachtclub. De plaatselijke politie en districtscommissaris zullen gepaste maatregelen treffen tegen de hoogst onverantwoordelijke clubeigenaar en of exploitant.

Het betreft dit filmpje

[quads id=1]

3 thoughts on “Video – Politie aangevallen door vrouwen voor nachtclub te Paramaribo tijdens lockdown

  1. Erg mang,onze agenten slaan.Big box ding vrypostige hoeren.Na ding poor a kondre .Weg met die lasten is genoeg.Ik hoop niet dat ze myn neef geklapt heeft.Moo poer ing gie ding lalaboeba.Ding vloekoe libie foe ding motjo

  2. Uit het videofilmpje is duidelijk de wederspannigheid van zeker de eerste vrouw te halen. Zij wordt meerdere keren door de politieagent aangemaand zich rustig te houden, maar geeft daar geen gehoor aan. Op gegeven moment klapt zij de agent ook nog wat strafbaar is bij de wet, omdat daarmee de autoriteit en het gezag van de politie ambtenaar door de vrouw wordt geschaad en ondermijnd. De reactie van de agent om haar weer bij haar positieven te brengen is begrijpelijk en wordt door het politiemanifest juridisch onderbouwd.
    Bij mij rijst het vermoeden dat de vrouwen illegaal in het land zijn en daarom wegvluchtten. Onderzoeken hun status!! De persoon die de video heeft geplaatst moet bedankt worden, omdat daarmee recht kan worden gesproken. Beelden liegen niet, tenzij er situaties zijn die niet zijn opgenomen.

Comments are closed.