Onze Kimayra Blijd (miertje) uit Suriname is vermist

vermissing Suriname blijd

Kimayra Blijd (Miertje/Mirtel Bons) Laat aub even iets van je horen. Desnoods een appje of een telefoontje. Waar ben je? Je familie en je vrienden zijn doodongerust. Je kinderen missen je. Iedereen houdt van je

Hierbij een dringende oproep van vermissing. Kimayra Blijd uit Suriname is al een paar dagen van huis vertrokken, Ze is tot nu toe niet thuis gekomen. Bekijk het bericht van vermissing. Lees de verschillende radeloze oproepen die we hebben ontvangen. Bekijk de vele gedeelde foto’s. Weet je waar ze is? Maak dan contact met de familie. Of bel de politie. Miertje, ga aub terug naar huis

Lees de verschillende radeloze oproepen die we hebben ontvangen. En bekijk onderstaande foto’s. Deel het bericht met een eder zodat ze snel weer thuis kan komen

Miertje Blijd waar ben je we zijn radeloos. laat iets van jou weten je bent al een paar dagen van huis gegaan de kids missen jou hoor denk aan je kids miertje we houden van je kom aub thuis we missen je

Ik wil dit ff hier laten misschien dat iemand mij kan zeggen waar ze mijn zus gezien hebben. Ze is al een paar dagen uit huis en een ieder maak zich zorgen waar ze kan zijn en der Kids missen haar heel erg zowel ik als zusje want ben gewent me zus te gaan zien zodra ik van het werk ga en dan ga ik naar mijn huis maar al dagen niets kunnen horen van haar ooh God help ons mijn zus vinden. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭πŸ˜ͺKimayra Blijd Miertje Kimayra Blijd kom aub thuis hor zus. Als iemand weet waar ze is kan de persoon me aub chatten en laten weten.

Goede middag allemaal. Helpen jullie mij mijn nichtje te vinden aubπŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½
Mocht U haar zien contact aub de dicht bijzijnde politie post
Miertje Blyd je geeft ons echt slapeloze nachten.Je kids hebben je nodig Miertje…..😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Bel/app/chat me effe als je de mogelijkheid vindt. Want ik bel je maar je mobiel is uit. Miertje ik ben dit echt niet van jou gewend, ik ben echt kapot van dit alles Miertje. Miertje peh yu deh,waar ben je,waar waar waarrrrrr…….zuchtttt…..😭😭😭😭😭😭😭😭

Nichie….😭😭😭😭😭
Miertje Blyd/Miertje Kimayra Blijd waar ben je,app of bel me desnoods heel even. Kijk het is al s’nachts en je laat niets van je horenπŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­, Miertje pey deh,pey deh Miertje 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Mijooo lauw dja😭😭😭😭😭😭😭😭😭Miertjeeee😭😭😭😭😭😭😭😭

Weet u iet? Bel dan de politie.

Je kunt ook via Facebook contact maken met:

Princes Chedell Sedney 
Jeanine Roethof-bons
Delycharenzo Melra