Schoolhoofd in Suriname besmet – School direct gesloten – video

schoolhoofd besmet Suriname

Een besmetting op school in Suriname!!

Hier zijn veel leerkrachten, ouders en leerlingen bang voor. Helaas is het ook gebeurd. Een school directeur is besmet met het coronavirus. De school is direct gesloten. Dat heeft de minister zojuist bekend gemaakt

[quads id=1]

Video – De besmette directrice is in de buurt geweest van alle leerkrachten en leerlingen. Daarom is er een kans dat meerdere mensen besmet zijn geraakt. Dus de school is uit voorzorg gesloten. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video van de zojuist gehouden persconferentie. Geef het door aan een ieder.

P.s. De Ware Tijd online meldt het volgende: Uit andere bron verneemt de Ware Tijd dat het gaat om een openbare school te Mottonshoop.

[quads id=1]

Zojuist tijdens de persconferentie heeft de minister van onderwijs het volgende bekend gemaakt:

De school in Suriname is nu een week bezigen het is overwegend goed gegaan bij de scholen die zijn begonnen. Er is tot nu toe maar 1 probleem geweest. Vandaag heeft het ministerie 1 school moeten sluiten.

Het schoolhoofd is namelijk besmet met het coronavirus. Het schoolhoofd heeft op de eerste schooldag alle klassen bezocht. Ze heeft alle leerkrachten gegroet en ook alle kinderen. Dit terwijl ze besmet is. Die school is nu dus dicht!

[quads id=1]

Ze zijn in contact met het BOG om daar zorgvuldig mee om te gaan. Dit is dus de reden waarom er gekozen is voor kleine klassen. De minister heeft ook bekend gemaakt dat er een aantal scholen nog niet zijn begonnen. Voornamelijk de middelbare scholen en een aantal scholen in het binnenland. Maar die beginnen volgende week. Over het algemeen is de eerste week goed verlopen. We wensen het schoolhoofd beterschap toe. En we hopen dat niemand anders ziek is geworden.

Bekijk hieronder de video. Kijk vanaf 2.32.37. Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

[quads id=1]