Onhygiënisch restaurant in Suriname per direct gesloten – foto’s

restaurant Suriname

Covid-19, kan ons ziek maken. Maar er zijn ook andere zaken die onze gezondheid kunnen schaden, namelijk voedselvergiftiging. Waarom lijkt het alsof sommige restauranthouders geen rekening houden met onze gezondheid?

Advertisements

Bekijk de misselijkmakende foto’s gemaakt in een restaurant in Nickerie. Daar wil je toch niet eten? Als je ze bekijkt snap je wel waarom dit restaurant per direct gesloten is. Zulke bedrijven zouden eigenlijk gesloten moeten blijven. Of hebben ze toch recht op een tweede kans?

Advertisements

Restaurant

Controle op eethuizen leidt tot sluiting. Hedenmorgen hebben de samenwerkende diensten wederom controle uitgevoerd bij diverse eethuizen in Nickerie. Bij èèn specifiek geval, is overgegaan tot sluiting, vanwege de onhygiënische situatie die is aangetroffen.

Her controle

Advertisements

Betrokkene krijgt van de diensten enkele dagen de gelegenheid om verbeteringen aan te brengen en pas na hercontrole zal worden bepaald als dat eethuis weer open mag.

De afdeling Milieu en Gezondheidsdienst, MGD, van het Distriktscommissariaat, de Economische Controle Dienst, ECD en het Bureau voor de Openbare Gezondheidzorg, BOG, waren allen betrokken bij deze controle.

Advertisements

Foto’s Van BIC Nickerie

One thought on “Onhygiënisch restaurant in Suriname per direct gesloten – foto’s

  1. Schandalig dat mensen mensen in Su een restaurant hebben. En zo smerig zijn. Je moet je schamen. Smeerlappen

Comments are closed.