Ondernemer Willem Baldew overleden in Suriname

willem Grand Baldew

Hierbij maken de familieleden van ondernemer Willem Krishnarainpersad Baldew zijn overlijden bekend. Meneer Baldew was oprichter en directeur van Le Grand Baldew N.V en Buscovery Tours Inc. Vorig jaar werd hij weduwnaar van Rosemarie Panday.

Advertisements

De uitvaart van de ondernemer zal VANDAAG plaatsvinden vanuit de Basiliek in Paramaribo Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Advertisements

Oprichter en directeur van Le Grand Baldew N.V en Buscovery Tours Inc

Willem Krishnarainpersad Baldew

Is overleden.
Hij is 86 jaar geworden. 

De ondernemer wordt vandaag gecremeerd. Bekijk onderstaande foto voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

Advertisements

willem Grand Baldew

Advertisements

willem Grand Baldew