Klant beroofd van SRD 20.000 tijdens gewapende overval juwelier Paramaribo – video

juwelierszaak Paramaribo

Als we naar de beelden kijken lijkt het wel een wrede actiefilm.

Gewapende mannen die schietend een juwelier binnenstormen, glazen kasten kapotslaan en goud jatten. De mannen hebben 3 kilo goud meegenomen

[quads id=1]

Een klant die in de winkel stond is ook beroofd van duizenden SRD’s en zijn sieraden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video die circuleert op social media. De Juwelier laat overigens weten dat ze weer normaal open zijn. Er staan nu een zwaar gewapende mannen aan de deur!

[quads id=1]

Juwelierszaak Paramaribo

Een zwaar weekend voor Juwelierszaak Faith Silver Jewelry te Paramaribo Noord. Ze zijn afgelopen zondag namelijk op wrede wijze beroofd door 5 mannen met wapens. Het pand op de hoek van Jacques Gomperts- en Jamaludinstraat heeft kogelinslagen. De mannen hebben erop geschoten. Gelukkig raakte niemand gewond. Dat schrijft Times Suriname

Een witte wagen

[quads id=1]

De 5 kwamen aanrijden in een witte wagen die voor de deur bleef wachten. De mannen sloegen de glazen kasten waarin de juwelen liggen kapot. Ze gingen ervandoor met 3 kilo goud. De verkopers konden zich schuil houden achter de tralies, maar de klant die zich in de winkel bevond, stond oog in oog met de criminelen. Hij kreeg de schrik van zijn leven

De klant had een tas bij zich met SRD 20.000 aan cashgeld. De criminelen gingen er mee vandoor. Tevens beroofden ze hem van zijn sieraden. Namelijk twee ringen en armband en een ketting. Hij raakte niet gewond.

[quads id=1]

De mannen stopten de buit in de witte auto en scheurden er vandoor. Ze moeten nog opgespoord worden. De beveiligingscamera’s stonden aan. Alles is in beeld gebracht. U kunt de video hieronder bekijken.

Bekijk de video:

Een juwelierszaak aan de Jamaludinstraat is zondag om 12.15u door een aantal personen overvallen. Een klant en de verkopers werden onder schot gehouden. De etalage kasten werden kapot geslagen en een grote tas met sieraden werd gevuld. ( De waarheid op Facebook)

Update

[quads id=1]

Faith Silver Jewelry heeft op social media laten weten dat ze weer open zijn. Ze hebben nu extra GEWAPENDE beveiliging. Dus de klanten hoeven niet te vrezen. Lees onderstaand bericht.
UPDATE ‼‼ 🚨WE ZIJN OPEN🚨

Lieve klanten,

Wij zijn weer normaal open van 9:00-18:00. Wij hebben voor extra beveiliging gezorgd voor u als klant en ons zelf, er staan nu gewapende mannen voor de deur bij binnen komst. Dus u hoef niet te vrezen bij het binnen stappen van de shop. Wij zien u heel gauw weer in onze shop.
Uw veiligheid is gegarandeerd.

groetjes,
Faith Silver Juwelier

juwelierszaak Paramaribo juwelierszaak Paramaribo