14 nieuwe besmettingen in Suriname – Video Stuur je kind met griep NIET naar school

Het aantal besmettingen is nog steeds laag. Heel goed Suriname. Er zijn 14 nieuwe besmettingen bijgekomen en er zijn 118 mensen getest vandaag in Suriname

[quads id=1]

Video Persconferentie – De ouders, de leerlingen en de leerkrachten doen er alles aan om dit school jaar zo goed en gezond als mogelijk door te komen. Luister naar de video van het nieuwe covid-19 journaal. Luister naar de kinderen en ouders! Ook minister Bronto Somohardjo spreekt ons toe. Ps. Weet je dat je je kinderen thuis moet laten als ze griepverschijnselen hebben? Bekijk zorgvuldig de video en geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle, zojuist bekendgemaakte, cijfers. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Video

[quads id=1]

Omdat er covid -19 in Suriname is moeten we onszelf en onze kinderen extra beschermen. Ik hou mijn kind met griepverschijnselen thuis. Ook als iemand anders met griep of Covid-19 in huis is.

Mond neus bedekking op als de kids naar school gaan. Kleuters hoeven dat niet. En geef je kind voor extra bescherming een flesje hand sanitizer mee.

Video

Bekijk de video van het nieuwe Covid-19 journaal hierover. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Luister ook naar minister Bronto Somohardjo. Ook hij is langs geweest op school.

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland