Mijn zoon Harvey Naarendorp is overleden in Nederland

0

Met al zijn levenskracht heeft hij de strijd niet kunnen winnen. 

Een triest bericht van overlijden. Vader Stanley Naarendorp heeft mede namens de overige familie bekend gemaakt dat zijn zoon Harvey is overleden in Nederland. Harvey is 50 jaar geworden. Hij was een sympathieke en ambitieuze zoon, broer, vader, neef en vriend.  Bedenker van Club Su en mede-grondlegger van Zip & Zo

De uitvaart is MORGEN in Amsterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Naarendorp heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen. Dat kan.

De Heer is mijn Herder,
mij ontbreekt niets

Overleden in Nederland

Harvey Naarendorp

De bedenker van Club Su, mede-grondlegger van Zip & Zo en natuurlijk dé Marketingman is plotseling heengegaan

Harvey Naarendorp

Harvey Naarendorp

Lieve Harvey Rust Zacht.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.