Kurtis Best in België overleden na ongeval schoolreisje – foto’s en video’s – BlackNieuws

Kurtis Belgie

“De juffen zaten op een bankje, waren aan het roken en zaten op hun telefoon” “Het leven is zo wreed”. Dat schrijft de moeder van Kurtis op social media

[quads id=1]

Twee jaar lang heeft ze gevochten. Twee jaar lang heeft ze haar zoontje zien lijden. Haar leven stortte in toen de 4 jaar oude Kurtis verdronk tijdens een schoolreisje. Hij werd hersendood verklaard. Ze bleef vechten voor gerechtigheid en opende een Facebook pagina. Kurtis is nu overleden. Bekijk het bericht, de video’s en foto’s voor meer informatie. Wat een verdriet. Wie is hier nu verantwoordelijk voor? Moet mama blijven vechten voor gerechtigheid? Dit is een verhaal uit de categorie: BlackNieuws

[quads id=1]

Schoolreisje in België

Een schoolreisje met een dramatische afloop. De Belgische Kurtis Best is 2 jaar na het schoolreisje alsnog overleden. Hij is 6 jaar geworden.

‘Vaarwel mijn kind’, Dat schreef de moeder van de 6-jarige Belgische Kurtis Best op Facebook. Ze maakte hiermee het nieuws bekend dat haar zoontje was overleden. Kurtis was al 2 jaar hersendood. Dat gebeurde nadat hij verdronk tijdens een schoolreisje. Hij lag sindsdien in een speciaal behandelcentrum.

Naar het ziekenhuis

[quads id=1]

Het was oktober 2018. Ze hadden een uitstapje met school. Kurtis kwam in 1 van de vijvers terecht. De begeleiders hadden niet gezien dat hij was weggeglipt. Even later werd het ventje uit de vijver gevist door de begeleiders. Een voorbijganger heeft hem toe gereanimeerd. Hij werd in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Maar door de schade vanwege het zuurstofgebrek waren zijn hersenen aangetast. Hij werd hersendood verklaard. En nu..nu is hij overleden. Gisteren. Een zwarte dinsdag voor zijn mama. Een dinsdag die ze nooit meer zal vergeten.

De schuld van de begeleiders

[quads id=1]

De familie zegt dat zijn dood de schuld is van de begeleiders. Ze zeggen dat zijn dood veroorzaakt is door onoplettendheid van de begeleiders. “De juffen zaten op een bankje, waren aan het roken en zaten op hun telefoon”. Pas toen de andere kindjes hen riepen zagen ze wat er aan de hand was. Dat zegt de familie van Kurtis

De familie wacht op antwoorden. Zelfs een excuus hebben ze nooit gehad. Bekijk onderstaande berichten en video’s voor meer informatie. Sterkte mama.

[quads id=1]

4 thoughts on “Kurtis Best in België overleden na ongeval schoolreisje – foto’s en video’s – BlackNieuws

  1. Wat verschrikkelijk voor de familie, en daarna gaat het leed door. Het is een engel in de hemel, rust zacht lieverd.

Comments are closed.