Komt er weer een piek? Ongeruste minister deelt foto’s van samenleving

De 1 doet het fantastisch, die blijft de hele dag thuis en probeert zich aan de maatregelen te houden en anderen lappen de regels aan hun laars. Dat kan toch niet? Wat willen we eigenlijk? 

De minister heeft zojuist een paar onthullende foto’s getoond. Random foto’s uit de samenleving. Op de foto’s zie je dat geen een van de getroffen maatregelen wordt toegepast. Geen mondkapje, geen afstand. Gewoon chillen met elkaar?

[quads id=1]

Bekijk het bericht en bekijk de uitgebreide fotosessie. Voel je je aangesproken of zie je jezelf op de foto’s? Lees dan het advies van de minister want als het zo door gaat dan komt er inderdaad weer een piek in het aantal besmettingen. Geef het door aan iedereen. Terwijl we zien dat de situatie stabiel wordt, lijkt het erop dat de samenleving weer roept om aanscherping van de maatregelen. Is dat wat we willen? P.s. De goeden niet na gesproken

tweede golf?

[quads id=1]

Minister Amar Ramadhin wil even stilstaan bij de volgende vraag: ‘Minister het gaat goed in Suriname, maar toch zegt u dat u vreest voor een tweede golf?’

De minister maakt zich inderdaad zorgen. Hij is nog steeds ongerust. Hij heeft tijdens de zojuist gehouden persconferentie laten zien waarom hij ongerust is. Hij heeft namelijk een foto presentatie laten zien van hetgeen er gaande is in ons land.

Veel mannen

[quads id=1]

Op de foto’s zie je dat de situatie in Suriname aan het ‘borrelen’ is. Op de foto’s zie je wat er op dit moment gebeurt in ons land. Mensen die aan het voetballen zijn. Vooral veel mannen ziet u op de foto’s. Het lijkt bijna of Covid een mannen probleem is. Mensen hangen voor de winkels met biertjes

Aan de Wilhelminastraat is het een rage, elke avond. Mensen denken: ‘Alles is genormaliseerd, dus we zijn vrij”. De minister heeft bewust deze foto’s laten maken en hij laat ze bewust zien aan de samenleving zodat we een beeld hebben van wat er gaande is. Hij wilde de foto’s niet perse tonen, maar hij was toch genoodzaakt. De samenleving moet dit weten: Áls we op deze manier doorgaan, dan kunnen we inderdaad verwachten dat we over twee weken weer een stijging gaan zien.

Eigen verantwoordelijkheid

[quads id=1]

De overheid zet nog steeds alles op alles om de samenleving te beschermen. Maar zij vragen de samenleving nogmaals om ook een beetje verantwoordelijkheid te nemen.

De minister beschuldigt niemand. Maar als u zich toch aangesproken voelt dan is het advies van de minister: Houdt u zich aan de maatregelen. Hou afstand, zet uw mond neusbedekking op als u met anderen bent en was uw handen!! Op de foto’s zien we dat geen van deze maatregelen in acht worden genomen. Bekijk ze en deel ze met een ieder!

Fotosessie

[quads id=1]