‘Ik moet SRD 5000 betalen voor thuis quarantaine’ -vliegtuig van Amsterdam naar Paramaribo

KLM Suriname SLM vakantie

Goedemiddag FamilieNieuws. Kunt u aub deze brief delen op uw pagina. Want vanmorgen op Schiphol zijn we heel erg geschrokken. Mijn tante is namelijk met de SLM op weg naar Suriname. Ze is ingezetene en zal in thuis quarantaine gaan

[quads id=1]

Tot haar verbazing moest ze een brief tekenen. (gedwongen) Daarin staat dat ze SRD 5000 moet betalen. Als ze het niet zou tekenen mocht ze niet mee. Hoe kan dat? En waarom zijn we niet van te voren op de hoogte gesteld. Deel het bericht aub met iedereen. Misschien kan Suriname dit verklaren want het kan toch niet zomaar zonder enige waarschuwing?

[quads id=1]

Goedemiddag vanuit NL, Ik ben mevrouw Shirley .
Kan er en bericht geplaatst worden vandaag, zodat andere mensen ook hiervan op de hoogte zijn. Vanochtend vertrok er een familielid van mij naar Suriname. Zij is ingezetene.

[quads id=1]

Op Schiphol aangekomen kreeg ze een brief van de SLM onder haar neus gedrukt die ze onder dwang moest tekenen, zoals vele andere passagiers. Dat ook al heb je jou huis dat je 5000 srd moet betalen anders mag je niet mee met de vlucht. Alle andere berichtgevingen zijn goed doorgegeven zoals een negatieve covid test kunnen overleggen en ook de verplichte quarantaine( waar dus nooit een bedrag aan genoemd is).

Ik vind dit niet kunnen! Indien er zo een groot bedrag aan verbonden waarom wordt dit niet vooraf aangekondigd, dan 3 uren voor vertrek. Je hebt dan nog de keus om een weloverwogen beslissing te nemen of bijvoorbeeld je reist te annuleren.

[quads id=1]

Ja het is een brief die je kreeg voor dat je incheckte. Die MOEST je ondertekenen anders kon je niet mee met de vlucht. Op de brief moet je volledige namen en woonadres invullen. Iedereen op de vlucht kreeg deze brief. Er wordt nog door de medewerker van de SLM gezegd dat ze er ook pas vandaag mee geconfronteerd werden, en dit moest aan alle passagiers uitgereikt worden.

Dit zou de brief zijn die ondertekend moet worden:

brief SLm vliegtuig Amsterdam Paramaribo

Met vriendelijk groet, anoniem

Gerelateerde verhalen:

[quads id=1]

Volle bussen in Suriname voor SRD 5? – Ik voel me niet veilig

Maatregelen tegen niet handhaven nieuwe valuta wet Suriname

Ik ga langzaam dood van binnen – brief van Marianne uit Paramaribo

Depressieve leerling: We worden gepest door leerkrachten op Muloschool Paramaribo

Binnengekomen klacht – Leerkrachten binnenland Suriname dreigen het werk neer te leggen

Brief van een bezorgde moeder omtrent het onderwijs

Binnengekomen vraag: Ik zoek een goede tandarts in Paramaribo – Suriname

Disclaimer: Let op: Dit is een binnengekomen verhaal van mevrouw Shirley Dit is haar persoonlijke ervaring en niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is de wederpartij vrij om hierop te reageren.