Gynaecoloog uit Nederland maakt vrouwen zwanger met eigen zaad

arts Nederland

Wauw! Je gaat naar de dokter omdat je niet zwanger kunt worden. Je wordt ‘geholpen’ en je raakt zwanger…en jaren later kom je erachter dat het kind van de gynaecoloog is. Hij heeft namelijk zijn eigen zaad bij jou naar binnen gebracht. Wat nu? Ben je boos? Of ben je toch blij?

[quads id=1]

In Nederland zijn ze erachter gekomen dat een arts meer dan 17 kinderen heeft ‘verwekt’ bij verschillende vrouwen die geen kinderen konden krijgen. De vrouwen wisten niet dat de arts zijn eigen zaad gebruikte als donor. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met anderen. Het vermoeden bestaat namelijk dat hij nog veel meer kindjes heeft rondlopen. Zijn jongste dochter heeft zich inmiddels aangemeld. Lees wat ze zegt.

[quads id=1]

Ziekenhuis in Zwolle

Een gynaecoloog uit Nederland heeft in de jaren ’80 en ’90 meerdere vrouwen zwanger gemaakt. Het gaat over gynaecoloog Jan Wildschut hij was werkzaam in het Sophia ziekenhuis Zwolle. Hij heeft sowieso zeventien kinderen verwekt met zijn eigen zaad. De kans bestaat dat er meer kinderen verwekt zijn met zijn zaad.

arts Nederland
De Zwolse gynaecoloog Jan Wildschut

Het is mogelijk dat er meer kinderen zijn verwekt met het zaad van de arts. Ouders en kinderen uit die periode die vragen hebben worden door de ziekenhuisbestuurder verwezen naar de website van ziekenhuis Isala. Zij  hebben de ‘bizarre’ daad van de arts onlangs bekend gemaakt.

Lees hier de bekendmaking van ziekenhuis Isala. Je kunt contact maken als je meer info wilt of als je twijfelt.

Zijn jongste dochter

[quads id=1]

De 27-jarige Luca de Gooijer is – voor zover bekend – het jongste kind van de Zwolse gynaecoloog Jan Wildschut. Sinds een jaar weet zij wie haar vader is en kreeg ze er vijftien halfzussen en -broers bij. Na de eerste schok is ze nu hartstikke blij. Lees hier meer in het AD.

[quads id=1]

arts vrouwen zwanger
Luca de Gooijer is het jongste donorkind van Jan Wildschut, de Zwolse gynaecoloog Jan Wildschut, die zijn eigen zaad gebruikte bij inseminaties. © Frans Paalman

[quads id=1]

Lees ook:

Video – Ouder dan 35 en moeder worden. Is dat mogelijk?

Redactie: Bryan verwekt 200 kinderen

49 jaar, kinderloos en gedumpt!! Kan ik nog moeder worden of is het te laat? Anoniem Amsterdam

Anoniem ~ Hij wil niet dat ik onze dochter vertel wie haar vader is ~ Paramaribo

Anoniem: Misschien ben ik niet de vader