Dodelijke schietpartij voor Appartement – politie Suriname

Een jongeman van 28 jaar is gisteren doodgeschoten voor een appartementencomplex in Suriname. Het slachtoffer heeft meerdere schotverwondingen opgelopen. Hij is geschoten in onder andere zijn borst en buistreek.

[quads id=1]

De man is ter plaatse overleden. Bekijk het officiële politiebericht erover. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. De dader wordt nog opgespoord

[quads id=1]

Jongeman dood geschoten in de Tawajarieweg. De 28-jarige Jose Silva Rodrigues is op zondagavond 4 oktober, omstreeks kwart voor acht, door een tot nog toe onbekende man met een vuistvuurwapen neergeschoten op een appartementen complex in de Tawajarieweg. Na de daad verliet de verdachte de plek in een personenauto.

[quads id=1]

Het slachtoffer heeft schotverwondingen opgelopen in onder andere zijn borst en buistreek en is ter plaatse overleden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Jose Silva Rodrigues vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, voor obductie, in beslag genomen door de politie

[quads id=1]

Het verder onderzoek in deze zaak is door de politie van het bureau Lelydorp overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.