Agent opzettelijk aangereden door 19-jarige Bjorn zonder rijbewijs – politie Suriname

19-jarige politie

Dit lijkt op een poging tot moord!

Een agent werd meegesleurd door een busje nadat een 19-jarige jongeman hem opzettelijk aanreed in Suriname. De jonge man, die NIET in bezit was van een geldig rijbewijs reed recht op de politieagent af. Die kwam onder de bus terecht. De politie opende toen het vuur.

[quads id=1]

Een vreselijk gebeurtenis. Bekijk het uitgebreide officiële politiebericht voor meer informatie. wat bezielt deze jonge man. Nu gaat hij misschien de gevangenis voor poging tot moord. Hij zegt zelf dat hij de agent niet heeft gezien. Geloven jullie hem?

[quads id=1]

Politie agent opzettelijk aangereden door 19- jarige autobus bestuurder. Een politieambtenaar is op zondagavond 4 oktober, omstreeks kwart voor acht, op de hoek van de Indira Gandhi- en de Rijsdijkweg opzettelijk aangereden door de 19 jarige autobestuurder Bjorn S.

De aangereden agent van politie was, samen met andere collega’s, bezig op de voornoemde hoek op te treden tegen een groep jongemannen, die zich vermoedelijk schuldig maken aan overtreding van de wet verdovende middelen. Bjorn S. maakte ook deel uit van die groep alleen zat hij op dat moment achter het stuur van een autobus . Een achttienjarige jongeman zat samen met Bjorn in de autobus.

[quads id=1]

Bjorn reed de politieman opzettelijk aan toen die in de richting van de autobus liep. Door de aanrijding viel de politie agent op de grond en kwam onder de autobus terecht. Bjorn reed door en sleurde de politie agent met zich mee die vast zat onder de autobus. Bjorn bracht de autobus pas tot stilstand nadat politieambtenaren gericht op het voertuig schoten. Bjorn en de mede inzittende zijn niet door kogels geraakt.

Per ontboden ambulance is de zwaar gewonde politie agent naar het Academisch Ziekenhuis overgebracht. De verwondingen van de politieambtenaar waren van dien aard dat operatief ingrijpen noodzakelijk was. De politie agent heeft onder andere een been- en arm fractuur opgelopen en ligt ter verpleging in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Bjorn is door de politie aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld ter zake onder andere poging tot doodslag en zware mishandeling. De autobus is niet van Bjorn. De eigenaar had het voertuig bij hem achter gelaten voor reparatie. Bjorn is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij beweert dat hij de politie agent niet heeft gezien vandaar dat hij hem heeft aangereden.

[quads id=1]