13 nieuwe besmettingen in Suriname – video in gesprek met directeur Wanica Ziekenhuis

besmettingen Suriname 1

13 nieuwe besmettingen met het coronavirus uit 132 testen. Goedzo Suriname. Dit gaat echt de goede kant op! Bekijk de overige nieuwe cijfers van vandaag in het bericht. 

[quads id=1]

Video – Van 128 covid-19 patiënten in het ziekenhuis naar 38. En 18 patiënten in de isolatie tent. Bekijk een video vanuit het Regionaal ziekenhuis Wanica. Directeur Jason van Genderen is de samenleving erg dankbaar.  Hij is blij, maar hij drukt een ieder op het hart om alert te blijven want net zoals in het buitenland kan ook in Suriname het aantal besmettingen weer toenemen. Bekijk de video en neem een kijkje in de isolatie tent. Daar mogen de patiënten zo af en toe goed zweten.

[quads id=1]

Nieuwe cijfers zijn bekend gemaakt

Het nieuwe aantal besmettingen is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om alle cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Regionaal Ziekenhuis Wanica

Van 128 covid-19 patiënten in het ziekenhuis naar 38. En 18 patiënten in de isolatie tent.  Algemeen directeur Jason van Genderen is de samenleving erg dankbaar dat het zover is gekomen. De druk op de zorg is enorm afgenomen. Hij is blij, maar hij drukt een ieder op het hart om alert te blijven want net zoals in het buitenland kan ook in Suriname het aantal besmettingen weer toenemen.

[quads id=1]

De situatie in het Wanica ziekenhuis is volgens Van Genderen een stuk rustiger dan enkele weken geleden. Minder patiënten betekent gelukkig ook minder druk op het zorgpersoneel. We zijn blij, maar we blijven zeker wel alert.

Zumba lessen, fitness trainingen en dansen. Het verplegend personeel maakt het ook een beetje gezellig voor de patiënten die in de tent verblijven. Ze liggen niet in het ziekenhuis omdat hun gezondheidstoestand niet zorgelijk is, maar ze blijven wel in isolatie. En een beetje ontspanning is af en toe nodig. Kijk maar naar de video’s. Even goed zweten is altijd goed.

Bekijk de video

Bekijk hier een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. Kijk vanaf 11.28

[quads id=1]