Man dodelijk aangereden door 59-jarige vrouw voor winkel – politie Suriname

politie Suriname

De familie Bhagwandien is in zeer diepe rouw gedompeld.

Radj is namelijk overleden. Hij kwam om na een ernstig verkeersongeval in Suriname. Hij werd aangereden door een vrouw. Ze reed de weg op zonder voorrang te verlenen. Ze kwam van de winkel
[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor eer informatie omtrent het ongeval. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Bhagwandien heel veel sterkte met dit verlies. Eerder schreef de politie per abuis dat de vrouw 95 jaar was. maar dat bleek een spelfout te zijn. De vrouw is 59 jaar. Ze is heengezonden.

Verkeer Suriname

[quads id=1]

De 54-jarige bromfietser Radjkoemar Bhagwandien is in de middag van vrijdag 2 oktober dodelijk aangereden door een personenauto op de Commissaris Weythingweg. Dat schrijft de politie van Suriname. Leden van de afdeling Verkeersunit regio Midden die na de melding de plek aandeden voor onderzoek troffen het levenloze lichaam van het slachtoffer op het wegdek aan.

59-jarige vrouw

[quads id=1]

Onderzoek wees uit dat Radjkoemar over de boven voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van Leiding 10A en gaande in de richting van Leiding 9A. Ter hoogte van pand nummer 381 reed de 59-jarige automobiliste H.S. wiens auto voor een winkelpand geparkeerd stond, achterruit zonder voorrang te verlenen aan het verkeer op de Commissaris Weytingweg dat op dat moment de bromfietsbestuurder Radjkoemar Bhagwandien was.

Ze is heengezonden

De heer Bhagwandien werd aangereden met het voor hem noodlottig gevolg. De autobestuurster liep lichte letsels op en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is zij heengezonden. Haar rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van de heer Bhagwandien is in opdracht van het Openbaar Ministerie, voor obductie, in beslag genomen door de politie.

politie Suriname
Foto van Suriname Vandaag

One thought on “Man dodelijk aangereden door 59-jarige vrouw voor winkel – politie Suriname

  1. Klopt dat wel allemaal met het leeftijd van de bestuurster??
    Waterkant nieuws zegt wat anders nl 59 jarige bestuurster…

Comments are closed.