17 nieuwe besmettingen – video in gesprek met de leerlingen van Suriname

school Suriname

Als we naar de cijfers kijken gaat het nog steeds de goede kant op! 17 nieuwe besmettingen met het coronavirus uit 76 testen. Bekijk de overige nieuwe cijfers van vandaag in het bericht. 

[quads id=1]

Video – De scholen zijn begonnen. Het was een hele lange vakantie. Maar onze kinderen mogen weer aan de slag. Hoe vonden zij het? En hoe ademen ze door hun neuskapje? Lukt het wel? Luister naar de pientere leerlingen in de video.

Mevrouw Sheombarsingh, directeur van R.A. Tammenga, heeft een plannetje bedacht om de kinderen toch 5 dagen naar school te laten komen. En ze hoeven dan ook niet de hele tijd hun mondkap op. Luister naar het briljante idee en geef het door aan anderen. Wellicht kunnen meer scholen dit doen.

[quads id=1]

Corona in Suriname

Het nieuwe aantal besmettingen is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om alle cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

besmettingen Suriname

Scholen zijn weer begonnen

De scholen zijn weer volop begonnen. Op dag 1 nam het Covid-19 journaal een kijkje op diverse scholen. Ina Dhanikaingh, schoolhoofd van OS. Vredenburg vertelt meer over de praktische doorstart van het schooljaar.

[quads id=1]

Mevrouw Sheombarsingh, directeur van R.A. Tammenga, heeft een fantastisch idee. Samen met de ouders van de kinderen heeft ze een plannetje bedacht om de kinderen toch 5 dagen naar school te laten komen. Als het lukt hoeven ze ook niet de hele tijd hun mondkap op. Luister naar het briljante idee en geef het door aan anderen. Wellicht kunnen meer scholen dit doen. 5 dagen naar school scheelt ook geld voor de ouders want ze hoeven dan geen oppas te betalen. 2 vliegen in 1 klap dus.

En hoe vonden de kinderen het op school? Luister naar ze in de video.

Bekijk de video

Bekijk hier een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. Kijk vanaf minuut 3.44. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]


Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie