Weer een corona dode – video KLM vliegtuig uit Nederland geland in Paramaribo

1

Gisteren zijn met een KLM vliegtuig 350 passagiers geland op Zanderij.

Helaas hebben we weer een coronadode in ons land. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Jammer zo.

Video –  Wil je Suriname binnekomen? Dat kan, maar er zijn nu veel strengere regels. Dit ivm het stijgende aantal besmettingen in Nederland. . Gisteren zijn 350 mensen met een KLM vliegtuig Suriname vanuit Nederland binnengekomen. We kunnen meekijken hoe het eraan toe is gegaan op de luchthaven. Luister NOGMAALS naar een duidelijke uitleg over het vliegen naar Suriname en de strengere maatregelen. Bekijk de interessante video. Geef het door aan iedereen.

Coronadode in Suriname

Helaas hebben we weer een coronadode erbij. Het nieuwe aantal besmettingen is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om alle cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

Gisteren is er een KLM toestel geland op Zanderij. De veranderde situatie in Nederland, de toename van het aantal besmettingen, had gisteren ook veel invloed op de gang van zaken bij ons op de luchthaven. Het ging er allemaal heel anders aan toe. De verscherpte voorzorg en controle maatregelen zijn direct toegepast! We mogen meekijken.

Bekijk de video’s

Bekijk hier een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. Kijk vanaf minuut 12.10

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.