Jan des Bouvrie overleden in Nederland – video

bouvrie overleden Nederland

Wie houdt niet van zijn stijl? Alles wit alla Jan Des Bouvrie. De wereldberoemde Interieurontwerper uit Nederland is er niet meer. Hij stierf in de armen van zijn vrouw en in het bijzijn van zijn kinderen. Hij was al een tijd ziek, hij leed onder meer aan prostaatkanker.

[quads id=1]

Eerder vandaag werd ook bekend dat de wereld beroemde modeontwerper Kenzo het tijdelijke met het eeuwige heeft ingewisseld. Hij overleed aan de gevolgen van het Coronavirus. Bekijk de video’s, we wensen de getroffen families veel sterkte toe. Geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Interieurontwerper Jan des Bouvrie (78) overleden. Dat heeft de NOS zojuist gemeld. In zijn woonplaats Naarden is vanochtend interieurontwerper Jan des Bouvrie overleden. Hij was 78 jaar. Volgens de familie stierf hij in de armen van zijn vrouw en in het bijzijn van zijn kinderen. Hij was al een tijd ziek, hij leed onder meer aan prostaatkanker.

[quads id=1]

Des Bouvrie werd in 1942 geboren in Naarden. Hij groeide op als enig kind van ouders die een meubelzaak hadden in Bussum. Na een opleiding aan de Rietveld Academie begon hij voor zichzelf als meubelmaker. Des Bouvrie werd bekend met strakke, symmetrische ontwerpen, met wit als overheersende kleur. Hij werd zijn leven lang geassocieerd met strakke witte interieurs, en droeg zelf ook witte kleding.

Mode-ontwerper Kenzo overleden aan covid-19

[quads id=1]

Ook de Japanse mode-ontwerper Kenzo Takada is overleden. Jij overleed aan het coronavirus, meldt zijn woordvoerder. De 81-jarige was opgenomen in een ziekenhuis in Parijs. Kenzo was een van de bekendste mode-ontwerpers uit Japan. Zijn gelijknamige merk verkocht hij in de jaren 90 aan luxeketen LVMH.

Video’s

Thuis bij Jan

[quads id=1]

Over de dood van kenzo

Lees meer hierover bij NOS Online