Prijzen basisgoederen supermarkt Suriname – nieuwe lijst!

Wat zou je moeten betalen voor een blik bruine bonen? SRD24,50. Wat zou je moeten betalen voor 40 luiers? SRD 83.10. Een fles koffie daar betaal je nu SRD 80 voor en we betalen SRD 25,70 voor een flesje handsanitizer.

[quads id=1]

Prijzen waar we niet heel blij van worden. Zeker niet als we het vergelijken met een paar jaar geleden. Maar dit zijn op dit moment de adviesprijzen van de basisgoederen in Suriname.

[quads id=1]

Nieuwe lijst

Bekijk de link om de volledige nieuwe lijst van het ministerie van Economische zaken te bekijken. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Kloppen de bedragen met de prijzen in de supermarkt? Nee? Let op u mag uw klachten doorgeven aan het ministerie. Het telefoonnummer en/of emailadres vindt u onderin het bericht.

[quads id=1]

Ministerie van Economische zaken

winkel Suriname

[quads id=1]

Komen de prijzen overeen met de prijzen in de Supermarkt? Consumenten kunnen gebruik maken van bovenstaande kanalen om klachten door te geven. U kunt het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologie telefonisch bereiken of via Facebook of Whatsapp

2 thoughts on “Prijzen basisgoederen supermarkt Suriname – nieuwe lijst!

  1. Ik vind belachelijk dat mensen vanuit Nederland rijst sturen voor familie daar, terwijl je zelf dat kan verbouwen( Nickerie). Ik als klein meisje van 11 jaar ging zelf rijst (planten) achter op het erf van mijn ouders met mijn moeder en oma. Ook zelf pinda planten. Na school elke dag op grond werken. Maar ja tegenwoordig willen ze allemaal alles geïmporteerd hebben. Su mensen zijn te lui om hun handen te laten wapperen. Heledag bezig met hun iphone of serie kijken. Hun erf kunnen ze niet eens schoonmaken. Die luiheid is een beetje afgelopen. En dan de regering de schuld geven. Het maakt hun niet uit of Suriname naar de klote gaat, als Su maar van overal geld leent en hun onderhoud. Met de nieuwe regering komt het gelukkig een einde eraan.

  2. Economische zaken opbellen voor prijs opdrijving is niet het werk van het volk.
    Alle regering zijn verantwoordelijk voor prijs opdrijving, gewoon steeds mensen sturen voor prijs controle daarvoor zijn ze ook betaald. Als er geen geld is in het land, waar komt deze regering met dat geld om een brug te bouwen in Corantijn rivier. Alleen maar uitbuiters in dit land. Geen enkele regering zijn niet meer te vertrouwen

Comments are closed.