Prijzen basisgoederen supermarkt Suriname – nieuwe lijst!

1

Wat zou je moeten betalen voor een blik bruine bonen? SRD24,50. Wat zou je moeten betalen voor 40 luiers? SRD 83.10. Een fles koffie daar betaal je nu SRD 80 voor en we betalen SRD 25,70 voor een flesje handsanitizer.

Prijzen waar we niet heel blij van worden. Zeker niet als we het vergelijken met een paar jaar geleden. Maar dit zijn op dit moment de adviesprijzen van de basisgoederen in Suriname.

Nieuwe lijst

Bekijk de link om de volledige nieuwe lijst van het ministerie van Economische zaken te bekijken. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Kloppen de bedragen met de prijzen in de supermarkt? Nee? Let op u mag uw klachten doorgeven aan het ministerie. Het telefoonnummer en/of emailadres vindt u onderin het bericht.

Ministerie van Economische zaken

winkel Suriname

Komen de prijzen overeen met de prijzen in de Supermarkt? Consumenten kunnen gebruik maken van bovenstaande kanalen om klachten door te geven. U kunt het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologie telefonisch bereiken of via Facebook of Whatsapp

1 reactie

  1. Economische zaken opbellen voor prijs opdrijving is niet het werk van het volk.
    Alle regering zijn verantwoordelijk voor prijs opdrijving, gewoon steeds mensen sturen voor prijs controle daarvoor zijn ze ook betaald. Als er geen geld is in het land, waar komt deze regering met dat geld om een brug te bouwen in Corantijn rivier. Alleen maar uitbuiters in dit land. Geen enkele regering zijn niet meer te vertrouwen

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.