Personeel Wanica Ziekenhuis in de watten gelegd – foto’s en video

Helpen jullie ons mee met een big up voor al het zorgend personeel in Suriname?

Het personeel staat dag en nacht klaar voor onze Covid-19 patiënten. Soms lijkt het alsof we het zien als vanzelfsprekend maar dat is het absoluut niet. Een bigi Grantangi van ons.

[quads id=1]

Het ziekenhuis is de afgelopen week ook in de watten gelegd door Pizza Hut, KFC, Circle Group, Golden Seats, Assuria, Qita Cosmetics en nog veel meer gulle donateurs. Bekijk het bericht en de leuke foto’s daarvan.bekijk ook de video van het ziekenhuis. Geef het door aan een ieder.

Bij deze bedanken we gelijk al het zorgend personeel in Suriname. Het lijkt soms alsof Covid alles overschaduwt maar we vergeten zeker niet dat er ook andere ziekten bestaan en dat het werk in de andere ziekenhuizen ook 24/7 doorgaat. We kunnen absoluut niet zonder jullie.

[quads id=1]

KFC en Pizza Hut trakteren personeel RZW.

Het weekend werd plezierig ingeluid voor het personeel van RZW, want ze werd getrakteerd op Pizza en Snack boxes van Pizza Hut en KFC.
“Wij wilden graag onze blijk van waardering tonen voor alle inzet en offers in de strijd tegen Covid-19’, waren enkele woorden van de vertegenwoordigers van deze restaurants.

ziekenhuis Wanica

Golden Seats

[quads id=1]

“Wij waarderen wat het RZW heeft betekend in de strijd tegen Covid-19 en willen graag bedanken door een bijdrage te leveren”, zegt een donateur.

Dhr. Raoof Ghafoerkhan en mevr. Zeriena Abdoella schonken via Medical Air Services een portie bamie en een drankje aan een deel van het personeel.

Golden Seats, die door dhr. Jerry Moi Thuk Shung en Mahalia Caupain wordt vertegenwoordigd, schonk een Maxi Cosi kinderstoel.

Goliath Farm voorzag het ziekenhuis van sinaasappels.
Circle Group schonk 8 trays Tampico sap. Verder schonk Nandpersad Truck Parts N.V. trays water, mond-neusmaskers, koffie, koffiemelk, bekers, wasmiddel en een rollator.

ziekenhuis Wanica

 Cosmetische artikelen

“Wan bigi grantingi fu ala bun wroko san yu e du”, zijn enkele woorden om blijk van van waardering te geven aan de frontliners van RZW. Qita Cosmetics schonk cosmetische artikelen van Surinaamse bodem aan het verplegend personeel.

[quads id=1]

ziekenhuis Wanica

Assuria

De Assuria Community Fund heeft als blijk van waardering het verplegend personeel verwend met fruitbakjes. Deze geste werd in ontvangst genomen door de algemeen directeur en de hoofden van de ICU en het verplegend personeel.

ziekenhuis Wanica

Bekijk hier een leuke video

[quads id=1]

De directie en het personeel van het Regionaal Ziekenhuis Wanica zijn zeer erkentelijk voor deze geste. Hartelijk dank.