Onze zoon, 32-jarige Furgell Willems (Fury) is overleden in Suriname

overleden Suriname Furgill Willems

“Maak je geen zorgen papa. Ik heb een vest aan. Ik kom wel goed aan”. Dat waren de laatste woorden aan zijn vader. Een zeer triest bericht van overlijden:

Vader Errol Willems en Moeder Sharda Kali maken mede namens de overige nabestaanden het trieste bericht bekend dat hun zoon Virgin Willems tragisch is overleden in Suriname. Hij is 32 jaar geworden. Velen kenden hem als Furgell of Fury

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de trieste condoleance te lezen. De uitvaart is VANDAAG. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden, in het bijzonder zijn dochtertje, heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

De mens heeft overleggingen des harten, maar het antwoord der tong is van de Here.
Spreuken 16:1

Loop bij me langs voordat je weggaat. We moeten over de toekomst praten om iets voor onszelf op te bouwen. Ik gaf je aanwijzingen hoe bij mij te komen. Zorg je ervoor dat je een zwemvest aan hebt? Want die soela’s zijn zeer onstuimig. Je zei “Maak je geen zorgen papa. Ik heb een vest aan. Ik kom wel goed aan”.

Drie dagen voor het noodlot je trof, waren dit onze laatste woorden. Niet wetende dat ik je stem nooit meer zal horen. Midden in het leven, nog zoveel te geven. Ideeën en plannen te over, in één keer voorbij.

Dankbaar voor alles wat hij in zijn leven voor ons en anderen heeft betekend geven wij met droefheid kennis van het overlijden van onze zoon, broer, oom, neef en vader

Virgin Guillermo Constan Willems

Geboren 20-4-1988
Overleden Koikondre, District Sipaliwini 26-9-2020

Meer bekend als Furgell Willems (Fury).
Hij bereikte de leeftijd van 32 jaar. In leven was hij monteur van beroep.

[quads id=1]

De uitvaart vindt plaatst op zaterdag 3 oktober 2020 omstreeks 17:00 uur op de begraafplaats Sanatan Dharm te Paramaribo. Er is van 16:00 uur tot 16:30 uur gelegenheid tot afscheid nemen in de aula van Sanatan Dharm, gevolgd door een rouwdienst van 16:30 uur tot 17:00 uur.

De ter aardebestelling vindt, in verband met Covid-19, in besloten kring plaats.

Namens de diep bedroefden:
Vader:
Errol Willems

Moeder:
Tjhamradji Sharda Kali

Broers en zussen:
Nancy Willems en kinderen, Shamora Willems, Michael Kali, Shakil Robin

Dochter:
Shaffely Cruickshank

Verzoeke de Covid-19 maatregelen in acht te nemen.
Mond-/neusbedekking is verplicht.

[quads id=1]

overleden Suriname Furgill Willems

[quads id=1]

Lees ook: Milano, Gerto en Furgin verdronken! Politie Suriname

8 thoughts on “Onze zoon, 32-jarige Furgell Willems (Fury) is overleden in Suriname

  1. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen. ❤️ Steun elkaar in deze moeilijke tijden. 🇸🇷 Houdt van elkaar en blijf elkaar en jullie zoon, broer in herinnering houden. 🌹

  2. Heelveel kracht en sterkte toegewenst aan de familie en nabestaande

  3. Veel kracht en troost in geloof aan de familie Willems (Tak: Frits Hendrik aka Hennie Willems Curacao) Lobie, nicht Denise te Wanica.

  4. Aan de nabestaanden ihb zijn ouders vrouw en kind..heel veel sterkte moge zijn ziel in vrede rusten.

Comments are closed.