8 nieuwe besmettingen in Suriname – video – In gesprek met DC Paramaribo Noord – Oost

“Let op: je kunt ook besmet raken van iemand die heel dichtbij jou staat. Je weet niet waar je vriendin is geweest, je weet niet waar je man is geweest. Iedereen kan de ziekte voor je brengen”.

Goed nieuws: Er zijn wederom een stuk minder besmettingen in Suriname. Het gaat goed, maar we zien dat mensen te makkelijk worden.

[quads id=1]

Video – Ricardo Bhola, de DC van Paramaribo Noord – Oost is daar niet blij mee. Hij laat weten dat hij WEL gaat optreden als het zo door gaat. Hij is een beetje teleurgesteld in sommige mensen. Het leek goed te gaan, maar het straatbeeld van nu snapt hij niet? Willen we zo graag terug in een Total Lockdown? Bekijk de video. Geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

Het nieuwe aantal besmettingen is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om alle cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

“Let op: je kunt ook besmet raken van iemand die heel dichtbij jou staat. Je weet niet waar je vriendin is geweest, je weet niet waar je man is geweest. Iedereen kan de ziekte voor je brengen”.

Video – Luister naar een gesprek met District Commissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost. Hij hoopt dat we zo snel mogelijk covid vrij zijn. Hij vertelt over de zware belasting voor het verplegend personeel in ons land. Covid kost heel veel geld, tijd en inspanning. Dat zouden we kunnen gebruiken voor andere zaken.

[quads id=1]

Juist de mensen van wie we zouden verwachten werken niet mee. Waarom zijn we zo koppig, waarom zijn we zo hardleers? Er is genoeg informatie vanuit de media en de regering. Mensen, en jongeren in het bijzonder, willen hun gedrag niet veranderen. De DC snapt niet waarom. Luister naar de, iets wat teleurgestelde DC. Hij ziet met zijn eigen ogen dat mensen gewoon met zijn allen aan het chillen zijn. Hij snapt er niets van. Zijn er echt strengere maatregelen nodig om mensen te beschermen? Vonden jullie de lockdown zo leuk dat jullie weer terug willen? Geef het bericht en de video door aan een ieder. Hij deelt een belangrijke boodschap.

Bekijk de video’s

Bekijk hier een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. In gesprek met District Commissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost

[quads id=1]

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie

6 thoughts on “8 nieuwe besmettingen in Suriname – video – In gesprek met DC Paramaribo Noord – Oost

 1. Je mag niet konstant met je hand aan je facemask komen en dat doet de DC helaas.Als het niet past moet hij een nieuwe nemen.

 2. Heel heel erg jammer dat ook volwassen, niet alleen de jeugd ook de covid regels plakken aan hun laarzen. . Het gaat om onze veiligheid mensen, het gaat om onze gezondheid aub,Mensen oe no traga jesi. Oeng arki naf wi alla malla gezondheid oe no wang dede iti.
  Oeng arki, no tang hanga na straatie mi bigie oeng mi Lobi kondre mang alla zee foe grontapoe. Awiens pi oe Di wie na wang🙏💪❤️

  1. het is maklijk de bevolking de schuld te geven
   en de regering gaat gewoon op reis

  2. Sinds t onstaan v d aarde zijn er virussen men moet ophouden mensen bang proberen te maken met een virus die veel minder gevaarlijk is dan de ebola virus. Als t zo gevaarlijk was als men ons wilt laten geloven da zou geen v d mensen die in contact zijn gekomn mt het virus t niet overleven

Comments are closed.