Wegafsluiting in Coronie ivm presidentieel bezoek – video’s bezoek van vandaag

coronie president Suriname

Coronianen opgelet.

Jullie krijgen hoog bezoek. President Santokhi komt op bezoek. Tijdens het bezoek van de president zal het verkeer worden omgeleid. Bekijk het officiële politiebericht hierover en geef het door aan de mensen in Coronie zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Video’s – Vandaag heeft de president een aantal interessante bezoeken afgelegd. Hij is oa naar SudoTropical, GOPEX international en een bamie Fabriek in Suriname geweest. Bekijk de zeer interessante video’s. geweldig om de ondernemers bezig te zien. Deel het met anderen.

[quads id=1]

President gaat naar Coronie

Wegomlegging op de Oost West Verbinding in district Coronie. De politie van Coronie maakt bekend dat op zondag 04 oktober 2020 de Oost-west verbinding gedeeltelijk zal worden afgesloten. Dit in verband met het werkbezoek van de president van de Republiek Suriname aan het district Coronie.

Verkeer wordt omgeleid

[quads id=1]

Tijdens het bezoek van de president zal het verkeer worden omgeleid nabij het commissariaat van het district Coronie.

Op zondag 04 oktober vanaf 12.00 uur zal het niet mogelijk zijn voor vrachtwagens boven de 8 ton( de zogenaamde trackers met container) om gebruik te kunnen maken van de Oost West Verbinding. Dit zal pas weer mogelijk zijn na het werkbezoek van de president.

Gaarne hier rekening mee te houden

De politie doet een beroep op weggebruikers, in het bijzonder op bestuurders van vrachtwagens om met het bovenstaande rekening te houden.

[quads id=1]

De president heeft de afgelopen dagen aardig wat bezoeken afgelegd. Bekijk een aantal video’s daarvan:
Bamiefabriek

Zuurzakken bedrijf SudoTropical fruit

[quads id=1]

Bezoek GOPEX international nv.