President Trump besmet met het coronavirus – virus

Trump Amerika

Nogmaals: Het coronavirus discrimineert niet.

Het maakt niet uit wat je status of kleur is. Tevens kijkt het niet naar de inhoud van je portemonnee. Dus wees voorzichtig. Iedereen kan besmet raken en ziek worden.

[quads id=1]

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania zijn ook besmet met het coronavirus. Ze gaan onmiddellijk in isolatie. Zowel Trump als zijn vrouw hebben dat bevestigt via Twitter. Amerika is het zwaarst getroffen door de corona pandemie

[quads id=1]

Veel besmettingen in Amerika

Er zijn inmiddels al meer dan 7 miljoen Amerikanen besmet geraakt en meer dan 200.000 mensen met de ziekte zijn al overleden. We wensen Trump en zijn vrouw veel beterschap toe. Hopelijk hebben ze niet meer mensen besmet in het witte huis. Aangezien er op dit moment hard gewerkt wordt. Volgende maand zijn namelijk de verkiezingen. Zal zijn besmetting invloed hebben op het resultaat?

[quads id=1]

Lijst met zwaarst getroffen landen

Trump Amerika

Een arts heeft aangegeven dat het goed gaat met Trump. Hij zal zijn werk vanuit huis voortzetten. Het leek alsof Trump eerder de ziekte aan het bagatelliseren was. Hij vond dat wetenschappers te negatief waren en vond dat de ziekte vanzelf zou verdwijnen. Ook vond hij het heel lang niet nodig om een mondkapje te dragen. Zal hij er nu anders over denken?

Update: Het gaat vermoedelijk niet zo heel goed met Trump. De met corona besmette Amerikaanse president Donald Trump (74) wordt uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de live video:

Video’s

Bekijk de toegevoegde video’s voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

Trump Amerika Trump Amerika