Laatste update en extra details over vluchten tussen Nederland en Suriname – video

vakantie Paramaribo Suriname

Ben je van plan om naar Suriname te komen? Lees dit dan even goed door!

Hier weer een belangrijke update vanuit de regering omtrent de nieuwe maatregelen omtrent de commerciële- en vakantie vluchten tussen Nederland en Suriname. Geef het door aan een ieder want het bevat belangrijke informatie voor de mensen die van plan zijn om naar Suriname te komen.

[quads id=1]

Zo zijn er dus nog vluchten ons land binnengekomen en een ieder die tot en met morgen Suriname binnenkomt moet in zelf quarantaine. Voor de periode 4 tot 11 oktober 2020 gelden andere regels en na 12 oktober zullen voorlopig alleen repatrianten worden toegelaten. Bekijk het bericht voor de gedetailleerde informatie en geef het door aan iedereen! Bekijk de video. En zien we jou binnenkort in Suriname of wacht je liever nog even?

[quads id=1]

Vluchten uit Nederland volgens gewijzigd beleid. De vluchten vanuit Nederland naar Suriname zullen volgens een gewijzigd beleid plaatsvinden. Dit deelden de minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toeristen (TCT) en Amar Ramadhin van Volksgezondheid mee op een persconferentie, gehouden op 1 oktober 2020. Het besluit om de vluchten aan te passen is genomen naar aanleiding van de explosieve toename van COVID-19 gevallen in Nederland.

[quads id=1]

Eenieder die tot en met 3 oktober uit Nederland komt moet in zelf quarantaine gaan. Deze personen moeten de autoriteiten in ons land voorzien van een telefoonnummer en adres. Dit is van belang voor de autoriteiten, omdat zij regelmatig inspecties zullen uitvoeren op de adressen. Indien mensen op 2 oktober arriveren is het wel toegestaan dat ze worden opgehaald door een familielid. Daarbij mag maar 1 persoon de aangekomen passagier transporteren.

[quads id=1]

Voor de periode 4 tot 11 oktober 2020 geldt dat de bezoekers een PCR COVID-19 test kunnen overleggen waaruit blijkt dat deze negatief is. Deze test mag niet ouder dan 72 uur zijn. Wie dit niet heeft zal niet in het vliegtuig kunnen plaatsnemen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de uitslag van een PCR test niet vereist. Ook moeten de bezoekers 10 dagen in quarantaine in een hotel en de kosten zelf betalen. Verder moeten ze over een COVID-19 reisverzekering beschikken of men moet een verklaring tekenen, waarin is opgenomen dat indien men positief bevonden wordt in Suriname, de kosten voortvloeiende uit de behandeling door de reiziger wordt betaald.

[quads id=1]

Vanaf maandag 12 oktober en wel voor een periode van twee weken zullen alleen repatrianten toegelaten worden die ook moeten voldoen aan de eerdergenoemde voorwaarden. Met alle actoren zal er continue evaluatie plaatsvinden om na te gaan wat er eventueel gewijzigd moet worden. In de week van 4 tot 11 oktober zullen de SLM en de KLM de reeds geplande vluchten uitvoeren. Vanaf 12 oktober zal er slechts een vlucht per week worden uitgevoerd.

Bekijk de video

[quads id=1]

One thought on “Laatste update en extra details over vluchten tussen Nederland en Suriname – video

 1. Ministers ondoordachte plannen jullie jagen mensen op kosten test laten doen voordat men komt is ok maar de rest is bullshit
  Jullie willen alleen verdienen aan deze mensen want de reisverzekering dekt ziekenhuis kosten en een verzekering voor covid bestaat niet tenzij zij jullie dit hebben uitgevonden
  Zo zie je maar dat dit geld klopperij is in geen enkel land over de hele wereld bestaat dit niet
  Jullie willen de hotels helpen omdat ze kosten derving hebben gehad door mensen verplicht daar te plaatsen terwijl sommige mensen een eigen woning hebben
  Weer een reden om misbruik te maken van de mensen die komen
  Mensen inzetten om te controleren of men wel thuis quarantaine in acht neemt begrijpelijk. Maar niet tegen zo een belachelijk groot bedrag
  Weer een vorm van misbruik
  Jullie hadden zoveel te klagen over de vorige regering die toen ook maatregelen nam nu doen jullie hetzelfde.
  The pot cals the cathle black

Comments are closed.