Bijna 4000 nieuwe besmettingen in Nederland – Video – mondkapjes op middelbare scholen

scholen Nederland

Het coronavirus in Nederland grijpt om zich heen

Vorige week schrok men nog omdat er in 1 dag 2300 mensen positief getest waren in Nederland. Vandaag zijn er bijna 4000 nieuwe besmettingen bijgekomen binnen 24 uur. Dus wederom een forse stijging. De nieuwe cijfers zijn zojuist gepubliceerd door het RIVM

[quads id=1]

Video – Voor de middelbare scholen geldt vanaf maandag het dringende advies om een mondkapje te dragen. In het begin van de pandemie werd gezegd dat het dragen van mondkapjes niet echt uit zou maken, maar nu wordt in Nederland toch steeds vaker geadviseerd om een mondkapje op te doen. Doe jij het ook? En hoe vinden de kinderen dat op de middelbare scholen? Bekijk de video’s daarover.

[quads id=1]

Meer besmettingen

Het aantal positieve testen in Nederland is vandaag weer flink gegroeid. Er zijn bijna 4000 nieuwe besmettingen bijgekomen. Namelijk 3831. En dat binnen 24 uur. Het lijkt elke dag steeds meer te worden. Er zijn 23 mensen opgenomen in het ziekenhuis en sinds gisteren zijn er 9 coronadoden gemeld. Dat heeft het RIVM zojuist bekend gemaakt.

Openbare binnenruimtes

[quads id=1]

De coronamaatregelen in Nederland zijn deze week strakker geworden. Het kabinet heeft o.a. dringend geadviseerd een mondkapje te dragen in publieke en openbare binnenruimtes zoals bijvoorbeeld supermarkten. Tevens geldt dit advies vanaf volgende week maandag ook voor middelbare scholen.

Video’s

Bekijk de video’s over het dringend advies om mondkapjes te dragen op de middelbare scholen in Nederland.

[quads id=1]

[quads id=1]