17-jarige toekomstige vader overleden na ruzie in Nederland – video’s

overleden Nederland vader

17 jaar, in de bloei van zijn leven. Hij zou vader worden. Zijn 16-jarige vriendin is namelijk zwanger. Een dramatische gebeurtenis in de buurt van Rotterdam. De 17-jarige Musheraldo is doodgestoken. Buurtbewoners reageren erg geëmotioneerd op de gebeurtenis. ‘Hij was een lieve en leuke jongen’. Bekijk de video.

[quads id=1]

Er zou ruzie zijn ontstaan over een Playstation. De politie wil graag in contact komen met getuigen. Dit is verschrikkelijk. Het zou je kind maar zijn. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Geef het door aan een ieder en hopelijk meldt de dader zich snel bij de politie. We wensen de ouders van ‘Kleine Mush’, zoals velen hem noemden en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Buurtbewoners vertellen

“Een lieve en leuke jongen. Hij was aardig en ongelofelijk grappig. Hartstikke lief voor iedereen, voor zijn familie en vrienden. Dit is niet eerlijk.” Buurtbewoners reageren zeer geëmotioneerd op het overlijden van de 17-jarige Musheraldo.

Zinloze ruzie

[quads id=1]

Volgens de eerste geruchten was er een ruzie. Een ruzie waar hij niet eens bij betrokken was. Zinloos geweld? Mush was in de bloei van zijn leven. Hij had een 16-jarige vreindin en het jonge stel verwachtte een kindje. Dat vertellen buurtbewoners aan de media.

Bekijk de video’s voor meer informatie. Luister ook naar een geluidsfragment van de politie. Ze heeft heel wat rechercheurs op de zaak gezet. De dader is nog niet gepakt. Volgens buurtbewoners gaat het om een bekende. Ze wil graag spreken met alle getuigen. Geef het bericht door aan een ieder. Misschien kan de dader zich snel aanmelden.

Video’s en geluidsfragmenten

[quads id=1]

Luister ook naar geluidsfragmenten:

[quads id=1]

Update:
De politie heeft vrijdag een 18-jarige man opgepakt voor betrokkenheid bij de steekpartij in Rozenburg, vlak bij Rotterdam. Bij de steekpartij kwam woensdagavond de 17-jarige Mucheraldo uit Rozenburg om het leven. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. (hart van Nederland)

Profielfoto: Video stil

One thought on “17-jarige toekomstige vader overleden na ruzie in Nederland – video’s

  1. Wat gebeurt er met onze kinderen dit is zoo zinloos.Heel veel sterkte aan de nabestaanden ihb de ouders en zwangere vriendin.

Comments are closed.