105de coronadode in Suriname – video spoed persconferentie over vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo

Helaas hebben we weer een coronadode in Suriname. Zojuist zijn de nieuwe cijfers van vandaag bekend gemaakt. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Lieve mensen, er zijn nog steeds mensen die zich niet houden aan de regels. Ook in de bussen zien we mensen die geen mondkapje dragen. Hoe kan dat? Het coronavirus is er nog steeds. Als we ons niet aan de regels houden dan zullen de cijfers over een week weer stijgen. Kijkt u naar het buitenland. Daar stijgt het aantal besmettingen ook. Laat het niet het geval zijn in Suriname. Het gaat nu goed. Vandaag zijn er 14 besmettingen bijgekomen.

[quads id=1]

Waarom zijn de vluchten weer gestopt? Zijn we bang dat er mensen binnenkomen met coronavirus? Ja, er zijn inderdaad de afgelopen periode weer mensen ons land binnengekomen die positief getest zijn op het covid-19 virus. Dat heeft de minister zojuist bekend gemaakt tijdens de ingelaste persconferentie omtrent de nieuwe maatregelen. Er is vandaag namelijk besloten om de vakantie en commerciële vluchten vanuit Nederland te stoppen. Bekijk de video van de persconferentie en  geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn. De cargovluchten gaan overigens normaal door.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

Het nieuwe aantal besmettingen is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om alle cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Bekijk de video’s
De persconferentie omtrent de vluchten van Suriname naar Nederland

[quads id=1]