Vanaf vandaag nieuwe prijzen Melkcentrale N.V. Suriname

melkcentrale Suriname

Wederom een klap voor onze portemonnees

Hierbij een belangrijke bekendmaking van Melkcentrale N.V. Suriname. Zij maakt bekend dat vanaf VANDAAG, donderdag 1 oktober 2020, de prijzen van haar producten veranderd zijn. Een aantal prijzen zijn verhoogd. Maar gelukkig niet allemaal.

[quads id=1]

Voor een liter zak volle melk is de advies prijs nog steeds SRD 8,50. Maar voor een grote fles Sucamel betaalt u geen SRD 12,50 meer maar SRD 22,50. Bekijk het bericht en de lijst voor alle overige nieuwe prijzen. Geef het door aan belanghebbenden. Het is begrijpelijk dat de prijzen aangepast worden. Maar veel mensen vragen zich af wanneer de salarissen verhoogd gaan worden??

[quads id=1]

Bekendmaking Melkcentrale Suriname

Zeer gewaardeerde consumenten, hierbij maakt De Melkcentrale N.V. bekend dat met ingang van donderdag 1 oktober, de prijzen van haar producten zullen worden gewijzigd.

De reden voor deze prijsverhoging op ons assortiment, is dat door de unificatie van de wisselkoers de grondstofkosten waaronder kosten van rauwe melk en van hulp – en verpakkingskosten sterk zijn gestegen. Tevens zijn de kosten van producten en diensten van derden toegenomen.

Geen verhoging sinds 2017

Vermeldenswaard is, dat sinds september 2017 tot heden geen prijsaanpassingen zijn doorgevoerd hoewel de opkoopprijs van rauwe melk tot 2 keren toe is aangepast. De Melkcentrale N.V. heeft tot dan middels haar efficiënte bedrijfsvoering deze meerkosten kunnen absorberen zonder u als consument iets van te laten merken.

[quads id=1]

Deze prijsaanpassing is noodzakelijk voor de continuïteit van de melkveesector en melkvoorziening om ondanks de moeilijke financieel economische periode die wij met ons allen tegemoet gaan de nodige investering te kunnen blijven plegen, waardoor de kwaliteit van ons assortiment gewaarborgd blijft.

Begrip voor de situatie

Wij vertrouwen op uw begrip en zien uit naar voortzetting van de prettige samenwerking en rekenen op uw blijvende ondersteuning. Bovenstaande deelde het bedrijf op hun Facebook pagina

[quads id=1]

melkcentrale Suriname

Eerdere gerelateerde berichten:

Melkprijs gestegen van SRD 2.25 naar SRD 8.50. Nieuwe prijs gaat morgen in!

Rundvlees steeds duurder van SRD 22 naar bijna SRD 50 per kilo ~ Suriname

Melk wordt duurder!!!

Knoflook in Suriname wordt mogelijk duurder video

Brood duurder!