SLM vliegt weer tussen Amsterdam en Paramaribo – video

vakantie Nederland SLM

Goed Nieuws!

Ook Surinam Airways (SLM) maakt bekend dat zij weer passagiers vluchten zal uitvoeren tussen Amsterdam en Paramaribo. Voorlopig vliegt zij 1 keer per week.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de dagen, tijden en haar overige voorwaarden en geef het door aan en ieder! Kijk ook naar de video van de minister die nog eens duidelijk vertelt wat de strikte voorwaarden zijn om vanuit Nederland naar Suriname te vliegen.

[quads id=1]

Wekelijks vliegen tussen Suriname en Nederland

✈️ #SurinamAirways vliegt wekelijks tussen Amsterdam en Paramaribo.

🌐 Boek uw vlucht online via https://www.flyslm.com/nl/ of kom langs bij één van onze verkoopkantoren in Suriname & Nederland of uw vertrouwde reisagent.

Het volgende deelde de SLM op haar website:

Geachte klant

[quads id=1]

De pandemie COVID-19 heeft grote gevolgen voor de luchtvaartindustrie en dus ook voor de dienstregeling van Surinam Airways. Wij vragen vriendelijk uw aandacht voor de volgende updates:

Mid-Atlantische operatie:

Regionale werking:

  • Alle geplande regionale vluchten tot 30 september 2020 zijn geannuleerd.
  • In afwachting van goedkeuring van de regeringen binnen ons netwerk, zullen we onze activiteiten herstellen vanaf  1 oktober 2020.

Een bijgewerkte versie van ons ‘verklaring van afstand en restitutie’ is beschikbaar op onze website voor uw beoordeling. Klik op de volgende link https://www.flyslm.com/en/covid-19/

We werken nauw samen met de Surinaamse overheid om gestrande passagiers tegemoet te komen

Blijf Veilig!
Team Surinam Airways

Voorwaarden passagiers

[quads id=1]

Let op: De regering van Suriname heeft wel een aantal voorwaarden voor passagiers vanuit Nederland:  In verband met covid-19 moet iedereen die vanuit Nederland naar Suriname komt 10 dagen in verplichte BETAALDE quarantaine, in een door de overheid aangewezen faciliteit. Er wordt nog gekeken naar de optie om in ‘EIGEN HUIS’ te verblijven onder strikte voorwaarden.
Men moet verplicht een ziektekosten verzekering afsluiten of men moet papieren ondertekenen waarin zij verklaren dat zij, bij eventuele besmetting met het coronavirus, zelf voor de kosten opdraaien. Tevens moet men voor het instappen een bewijs van ‘coronavrij’ overleggen. Dus men moet NEGATIEF getest zijn.
Bekijk nogmaals de video van de persconferentie waarin minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid hierover vertelt. Geef het door aan iedereen!

Kijk vanaf minuut 39.52

[quads id=1]

slm Suriname vakantie

One thought on “SLM vliegt weer tussen Amsterdam en Paramaribo – video

  1. SLM moet niet aangeven dat men ze moet contacten. Want van alle geboekte en betaalde tickets via de site kunnen jullie zien welke klanten het zijn. Tickets annuleren en klanten vragen als ze hun geld of voucher of een omboeking willen naar een andere dag!

Comments are closed.